Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις


Για κάποιους αξιολογούνται θετικά και για άλλους μη αναμενόμενα αυτά τα ζώδια!


 

Από 13-6-2016 μέχρι 19-6-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 13 – 29/6 δραστηριοποιήστε έντονα κάνοντας ή δεχόμενοι επισκέψεις από άτομα του άμεσου συγγενικού ή κοντινού σας περιβάλλοντος για να προωθήσετε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας, δουλειάς ή υγείας. Επίσης, αυτή την περίοδο θα πραγματοποιήσετε κάποιες κοντινές αποδράσεις ή γενικότερα θα έχετε πολλές μετακινήσεις.

Ενώ από την Παρασκευή έως τις 11/7 γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι απέναντι στα μέλη της οικογένεια σας. Δεν αποκλείεται, να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού όπως να αλλάξετε την διακόσμηση ή την διαρρύθμιση για να το κάνετε πιο άνετο και λειτουργικό. Ακόμη, είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσετε κάποιο πάρτι, συνεύρεση ή συνάθροιση στο σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 13/6 έως 19/11 προσπαθήστε να μην πετάτε στα σύννεφα σχετικά με νέους επαγγελματικούς στόχους ή με την γνωριμία νέων φίλων, διότι ενδέχεται να αναιρέσετε την αρχική σας άποψη για αυτά.

Ακόμη, από 13 – 29/6 οι συζητήσεις σας θα επικεντρώνονται γύρω από ζητήματα οικονομικά ή προσωπικά και θα έχετε την τάση να ανοίξετε απλόχερα τόσο την καρδιά όσο και το πορτοφόλι σας. Ταυτόχρονα, ίσως να δίνετε υπερβολικές υποσχέσεις σε φίλους, παιδιά ή σύντροφο με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται την τσέπη σας.

Τέλος από 17/6 έως 11/7 ευνοείστε να πραγματοποιήσετε μικρές αποδράσεις, για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής. Επιπλέον θα δείτε τις σχέσεις σας με συγγενείς, γείτονες να αποκαθιστώνται και γενικότερα θα έχετε μια έντονη δραστηριότητα με πολλές επαφές και συναντήσεις. Ενώ, όσοι είστε ελεύθεροι κυκλοφορήστε αυτή την περίοδο διότι μπορεί να γνωρίσετε το έτερο σας ήμισυ.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από τώρα και για τους επόμενους περίπου έξι μήνες σε ζητήματα κοινωνικό-επαγγελματικής εξέλιξη επεξεργαστείτε κάθε πρόταση με σύνεση και αποφύγετε να μείνετε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων διαφορετικά στο τέλος θα οδηγηθείτε σε αυταπάτες.

Από 13 – 29/6 παίρνετε φωτιά, δεν στέκεστε ούτε λεπτό κυριολεκτικά ή μεταφορικά.  Είστε επί ποδός, καθώς σας απασχολούν ουσιώδη ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας. Επιπλέον, αυτή την περίοδο θα έχετε μια περαιτέρω νευρικότητα και υπέρ δραστηριότητα προκειμένου να προχωρήσετε σε βασικές αλλαγές στην ζωή σας.

Τέλος από την Παρασκευή και μέχρι τις 11/7 προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις. Ενώ, όσοι είστε μόνοι αυτή την περίοδο πολύ πιθανόν να προκύψει μια σχέση, αν φυσικά το επιθυμείτε. Σε γενικά πλαίσια φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εσόδων σας ή άλλες σας κτήσεις όπως είναι υλικά αγαθά και να μην μένετε μόνο στο να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από τώρα και μέχρι 19/11 απολέστε για λίγο την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά σχέδια, νομικές υποθέσεις ή γενικότερα συναλλαγές με τρίτους και ας γίνετε πραγματιστές.

Ακόμη, από 13 – 29/6 θα πρέπει να οπλιστείτε με επιμονή και υπομονή, καθώς οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή παρεμβάσεις που θα δεχθείτε στο χώρο της εργασίας ίσως να σας καταβάλουν ψυχολογικά. Παρόλα αυτά όμως, αποφύγετε να εκφράσετε τη γνώμη σας ή να πάρετε κάποια θέση ανοιχτά διότι μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανκ. Παράλληλα, ίσως να αποκαλυφθούν κάποια επαγγελματικά μυστικά που σχετίζονται είτε με εσάς είτε με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Ενώ από την Παρασκευή και μέχρι τις 11/7 θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας, εξαιτίας των αλλαγών που θα κάνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση, της ενέργειας ή της αύρας που θα εκπέμπετε προς τα έξω. Παράλληλα η δημοτικότητα σας θα φτάσει στα ύψη όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να πετύχετε νέες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από τώρα και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να περιμένετε να εισπράξετε χρήματα άλλα αυτά να μην φτάσουν το χρόνο, που εσείς θα θέλατε. Για αυτό αρχίζετε να κάνετε σχέδια, αφού πρώτα έχετε διασφαλίσει το θέμα των οικονομικών σας.

Ακόμη, από 13 – 29/6 θα έχετε μια υπερδραστηριότητα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε επαφές με φίλους. Επίσης, αυτό το διάστημα ο νους θα στρέφετε γύρω από κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους. Επομένως, ιδέες και σκέψεις, που θα θέλετε να πάρουν σάρκα και οστά για να στεφτούν με απολυτή επιτυχία θα πρέπει να τις γνωστοποιήσετε στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας επιβαρύνει με επιπρόσθετες δαπάνες για κοινωνική προβολή.

Τέλος από την Παρασκευή και μέχρι 11/7 ίσως να επιλέξετε να απομακρυνθείτε από τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, προκειμένου να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Ταυτόχρονα, ίσως βγει στην επιφάνεια μια ευαίσθητη, τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας με αποτέλεσμα να επιδιώκετε να φροντίζετε και να προστατεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τώρα μέχρι και 19/11 στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μην μένετε μόνο στην εξωτερική εικόνα διότι θα έχετε την τάση να εντυπωσιάζεστε με λάθος άτομα και στην συνέχεια να απογοητεύεστε όταν συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα.

Ακόμη από 13 – 29/6 παίρνει φωτιά η ατζέντα σας κυριολεκτικά και μεταφορικά, προκειμένου να προωθήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Αυτό το χρονικό διάστημα ανακοινώνετε αποφάσεις που έχετε πάρει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να αλλάξετε ρότα στην ζωή σας. Ωστόσο, φροντίστε να μην χαθείτε μέσα από τις πολλές σας δραστηριότητες και φανείτε κατώτεροι των περιστάσεων.

Τέλος, από 17/6 – 11/7 στο πρόγραμμα σας θα έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και συναντήσεις με φίλους, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν για να πετύχετε του στόχους σας.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από τώρα και περίπου μέχρι και το επόμενο εξάμηνο σε οτιδήποτε που έχει να κάνει με αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας ας είστε πιο υποψιασμένοι, καθώς ότι λάμπει, μπορεί να μην είναι έτσι και στην πραγματικότητα. Για αυτό πριν το υιοθετήσετε, λάβετε υπόψη σας όλα τα στοιχεία σχετικά με αυτό.

Από 13 – 29/6 αποφασίζετε να μην εμμένετε στο παρελθόν και να δράσετε για ένα καλύτερο αύριο στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Πιθανόν αυτή η απόφαση να σας οδηγήσει σε απομόνωση. Το λέμε αυτό, καθώς απαιτείται ηρεμία για να σκεφτείτε και να καταστρώσετε τις επόμενες κινήσεις, που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη στόχων και την πραγματοποίηση ονείρων.

Ενώ από την Παρασκευή και μέχρι τις 11/7 η καλή εικόνα, που αφήνετε στους άλλους σας βοηθάει για να προχωρήσετε επαγγελματικές ή προσωπικές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από τώρα και μέχρι το επόμενο εξάμηνο σε άτομα που θα κάνουν την εμφάνιση τους σε προσωπική ζωή ή που θα υπόσχονται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ας είστε πιο επιφυλακτικοί. Κάντε χρήση της διορατικότητας, της διαίσθησης αλλά και λίγη έρευνα για όλα αυτά που λέγονται, προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Μόνο με αυτό τον τρόπο δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα χάσετε χρόνο.

Από 13 – 29/6 ο νους θα στρέφεται γύρω από οικονομικά ζητήματα και χρέη, προς τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς φορείς κλπ τα οποία θα πρέπει να διευθετήσετε άμεσα. Για αυτό το λόγο θα κινητοποιηθείτε για να βρείτε οικονομική και ηθική στήριξη από κοντινά πρόσωπα και ιδιαίτερα από αδέλφια.

Ενώ από την Παρασκευή και για τις επόμενες τρεις (3) εβδομάδες ίσως να εκφράσετε την επιθυμία να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα με το να κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής με τον/την σύντροφό σας ή με μια φίλη. Παράλληλα, ίσως να νοσταλγήσετε κάποια άτομα που δεν μένουν πλέον κοντά σας, όπου θα επιδιώξετε να τα επισκεφτείτε ή αν δεν είναι εφικτό αυτό, έστω να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από τώρα και για τους επόμενους έξι μήνες μέσα στο καλοκαίρι εκεί που και εσείς λέτε να χαρείτε σαν μικρά παιδιά. Κάνουν την εμφάνιση τους υποθέσεις προσωπικές ή οικογενειακές, που σας καλούν να επιληφθείτε αυτών άμεσα. Με αποτέλεσμα να σας κάνουν να αναθεωρήσετε το πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

Από 13 – 29/6 αποφασίζετε να έχετε τον έλεγχο των σχέσεων.  Επομένως, είτε κάνετε το πρώτο βήμα προς άτομα, που έχετε κάνει μαύρα μάτια για να τα δείτε είτε επιλέγετε να δώσετε μια ευκαιρία σε πρόσωπα που σας πλήγωσαν εσκεμμένα ή μη. Ακόμη θα μπείτε στην διαδικασία να παρουσιάσετε στο κοινωνικό σας περιβάλλον νέες παρουσίες που βρίσκονται στη ζωή σας και τις οποίες δεν είχατε αποκαλύψει έως τώρα αλλά έχετε ξετρελαθεί μαζί τους.

Ενώ από 17/6 έως 11/7 ίσως αποδιοργανωθείτε από επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις ή πιθανόν να αγχωθείτε από τις αυξανόμενες δαπάνες αυτού του μήνα. Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να εισπράξετε χρήματα, που σας χρωστάνε από το παρελθόν.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τώρα και για το επόμενο εξάμηνο αυτά που συζητάτε, λέτε, γράφετε, επικοινωνείτε ή υπογράφετε, φροντίστε να είναι ξεκάθαρα, σαφή και να μην υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιδέχεται διπλής ερμηνεία. Ακόμη, μην ξεκινάτε ταξίδια δίχως να έχετε συγκεκριμένο προορισμό ή σκοπό.

Από τώρα έως τις 29/6 θα έχετε μια νευρικότητα σε θέματα δουλειάς, καθώς θα σκέφτεστε και θα ξανά σκέφτεστε πιθανές λύσεις, ώστε να διευρύνετε στόχους και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει το έναυσμα να φύγετε από την υπάρχουσα εργασία σας ή παράλληλα με αυτή να αναζητήσετε κάτι πλησιέστερο στις ικανότητες και στις υπηρεσίες που θέλετε να προσφέρετε.

Από την Παρασκευή και μέχρι τις 11/7 στις προσωπικές ή στις επαγγελματικές σας σχέσεις βρίσκετε κοινούς κώδικες επικοινωνίες και ως εκ τούτου μπορεί πλέον να κοιμηθείτε ήσυχοι χωρίς άγχος και στρες για το τι μέλλει γενέσθαι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, καθώς δεν θα περάσετε απαρατήρητοι αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τώρα και για το επόμενο εξάμηνο σε οποιασδήποτε μορφή οικονομικής συναλλαγής, φροντίστε να είστε 100% παρών και να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους αυτής προτού την πραγματοποιήσετε. Ενώ σε συναισθηματικές εκδηλώσεις τρίτων προς εσάς ας είστε λίγο υποψιασμένοι και μην δέχεστε τα πάντα έτσι σαν φυσικά.

Ακόμη, από 13 έως 29/6, αποφασίζετε να δραπετεύσετε από την μονοτονία της καθημερινότητας. Επομένως, σκέψεις και πράξεις θα είναι εστιασμένες στο να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ξεκινήσετε καινούργια χόμπι, να αναζωπυρώσετε ξεχασμένες επιθυμίες ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι ή τα παιδιά.  Ωστόσο, φροντίστε να μην οδηγηθείτε σε υπέρμετρες σπατάλες για το πορτοφόλι σας, όσον αφορά τα πιο πάνω θέματα.

Από την Παρασκευή και μέχρι τις 11/7 είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να αλλάξετε ή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι, κουρασμένοι ή ψυχολογικά καταβλημένοι εξαιτίας των προβλημάτων ή των συνθηκών που επικρατούν στο χώρο της εργασίας. Βέβαια, για να μην διογκώσετε ή μεγαλοποιήσετε την κατάσταση, φροντίστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι ή και αντίστροφα.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από τώρα και περίπου για το επόμενο εξάμηνο αρχίζετε την διαδικασία της δικής σας ενδοσκόπηση, κάνετε το δικό ψάξιμο σχετικά με το πώς λειτουργείτε και κινείστε.  Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου σε νέα ξεκινήματα, ας είστε πιο επιφυλακτικοί και προχωρήστε μόνο κατόπιν μελέτης και έρευνας.

Ακόμη, από 13 -29/6 σας απασχολούν οι ανακατατάξεις που γίνονται στην κατοικίας σας. Θα τολμούσαμε να πούμε ότι το σπίτι σας γίνεται κέντρο διερχομένων, καθώς πιθανόν να φιλοξενήσετε κάποιο φίλο, να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας ή γενικότερα να κάνετε ριζικές αλλαγές στον ιδιωτικό σας χώρο με τον α ή τον β τρόπο.

Ενώ από την Παρασκευή και μέχρι τις 11/7 θα διανύσετε μια από τις πιο δημιουργικές και ευχάριστες περιόδους της χρονιάς αυτής για εσάς, καθώς, η επιθυμία σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να κάνετε νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η αίτια για να αναζωογονηθείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι γίνεστε άλλοι άνθρωποι κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πηγή: govastileto