Η πολυτελής θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα του χάλυβα στο λιμάνι του Ναυπλίου


Ο  δισεκατομμυριούχος Alexei Mordashov είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους Lady M. πρόεδρος και κύριος μέτοχος της Severstal.

Το πολυτελές εντυπωσιακό γιοτ Ρώσου μεγιστάνα του χάλυβα “Lady M” βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Ο  δισεκατομμυριούχος Alexei Mordashov είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους Lady M. πρόεδρος και κύριος μέτοχος της Severstal.  Η Severstal δραστηριοποιείται στον τομέα του χάλυβα και των ορυχείων και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σιδηρομεταλλεύματος και άνθρακα της Ρωσίας, που χρησιμοποιείται  για την κατασκευή αυτοκίνητων, μηχανημάτων και στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η εταιρεία του Alexei Mordashov δραστηριοποιείται στη Ρωσία, τη Λετονία, την Ουκρανία, την Πολωνία, τη Λιβερία και στην Ιταλία και έχει 52.000 υπαλλήλους! Το 2014 είχε έσοδα ύψους US $ 8,3 δισ!

Ο Mordashov είναι επίσης επενδυτής στην Tele2 Ρωσία, σε ηλεκτρικά μηχανήματα, στην TUI και στην Τράπεζα Rossiya. Ο  Mordashov δραστηριοποιείται στην φιλανθρωπία, δωρίζοντας πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μέσω της Severstal.

Το Lady M υπό σημαίας των Νήσων Κέιμαν είναι το πρώτο σκάφος στην σειρά των αθλητικών γιοτ PJ. Τροφοδοτείται από δύο κινητήρες MTU 16V4000, που αγγίζει την τελική ταχύτητα των 28 κόμβων. Το σκάφος έχει σχεδιαστεί από τον Nuvolari Lenard δίνοντας στην πλώρη του την εικόνα ένα ισχυρού Jaguar. Μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα και πλήρωμα 15 άτομα.

Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι πρόεδρος και κύριος μέτοχος της Severstal. Η Severstal δραστηριοποιείται στον τομέα του χάλυβα και των ορυχείων και είναι από τους μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής σιδηρομεταλλεύματος και άνθρακα της Ρωσίας, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτοκίνητων, μηχανημάτων και στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η εταιρεία του Alexei Mordashov δραστηριοποιείται στη Ρωσία, τη Λετονία, την Ουκρανία, την Πολωνία, τη Λιβερία και στην Ιταλία και έχει 52.000 υπαλλήλους.

Το Lady M είναι το πρώτο σκάφος στην σειρά των αθλητικών γιοτ PJ. Τροφοδοτείται από δύο κινητήρες MTU 16V4000, που αγγίζει την τελική ταχύτητα των 28 κόμβων. Το σκάφος έχει σχεδιαστεί από τον Nuvolari Lenard δίνοντας στην πλώρη του την εικόνα ένα ισχυρού Jaguar. Μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα και πλήρωμα 15 άτομα.

Αξίζει να δεις τις φωτογραφίες. Κλικ ΕΔΩ