Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ παρέδωσαν επιταγή στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Θεράπων»


Για ακόμα μια χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ στέκονται στο πλευρό της τρίτης ηλικίας και συνεισφέρουν στους ανθρώπους που ανήκουν σ’ αυτήν. Αυτή τη φορά, οι δύο εταιρείες στήριξαν τη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Θεράπων» στον Λυθροδόντα, προσφέροντας το ποσό που συγκέντρωσαν από την κοινή τους ενέργεια.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας της Γιαγιάς, πραγματοποιήθηκε ενέργεια για την οικονομική ενίσχυση της στέγης, η οποία παρέχει υπηρεσίες φροντίδας σε ηλικιωμένους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορούσε την αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε συσκευασία παραδοσιακού πρόβειου γιαουρτιού Η ΓΙΑΓΙΑ ή τρίμματος και αναρής φρέσκιας ΑΛΑΜΠΡΑ διατέθηκαν €0,10, ενώ για κάθε κιλό αιγοπρόβειου και αιγινού χαλλουμιού Η ΓΙΑΓΙΑ διατέθηκαν €0,50 για τις ανάγκες της στέγης. Η ενέργεια διήρκεσε από τις 26/03 έως και τις 22/04 και το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στις €5.000.

Την επιταγή παρέδωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ Μιχάλης Πέτρου στον Σταύρο Κύλινδρο, πρόεδρο της Στέγης Ηλικιωμένων «Άγιος Θεράπων».