Μην τα πετάς. Χάρισέ τα. Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών από τις Υπεραγορές MAS


Έχοντας πάντα ως αρχή τους την ανάδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης μεταξύ των συνανθρώπων μας, οι Υπεραγορές MAS ανακοινώνουν την έναρξη εκστρατείας συλλογής σχολικών ειδών με το σύνθημα «Μην τα πετάς. Χάρισέ τα».

Η εκστρατεία υλοποιείται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών και στόχος είναι να καλυφθούν οι καθημερινές σχολικές ανάγκες παιδιών κάθε ηλικίας που το έχουν ανάγκη.

Για τον λόγο αυτό, οι Υπεραγορές MAS καλούν το κοινό να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας σχολικά είδη, όπως γραφική ύλη, τσάντες, κασετίνες, τετράδια και ρουχισμό, τα οποία θα δοθούν στη συνέχεια στα παιδιά, έτσι ώστε να αρχίσουν τη σχολική χρονιά με μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Σημειώνεται ότι, η συλλογή των σχολικών ειδών θα γίνεται σε όλες τις Υπεραγορές MAS καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι και τις 22 Αυγούστου και τα σχολικά είδη θα παραδοθούν στα παιδιά στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020.

Τέλος, με την εν λόγω δράση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η δυναμική παρουσία των Υπεραγορών MAS στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, αφού διαχρονικά δηλώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους προς την κοινωνία, μεριμνώντας ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στους υπεύθυνους των Υπεραγορών ή να καλέσετε στο 22015964.