«Το μυστικό της πεταλούδας» – Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ξανά μαζί μας στο ΡΙΚ1

Από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ξανά μαζί μας στο ΡΙΚ1, η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας», στις 21.50 το βράδυ. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Η σειρά που αγαπήθηκε και συζητήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, επιστρέφει για 2η χρονιά στην οθόνη του ΡΙΚ1, με πολύ καλά κρυμμένα μυστικά…!

Ο πρώτος κύκλος της σειράς κατάφερε να αποκτήσει πιστούς τηλεθεατές σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και απαιτητική τηλεοπτική ζώνη και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Το τέλος του πρώτου κύκλου μας άφησε μ’ ένα μεγάλο ερωτηματικό… Ποιός ήταν άραγε στο αμάξι που ανατίναξε ο Πολυβίου; Ο Ξένος, η Εύα ή και οι δύο?

Δεύτερος κύκλος γεμάτος με καλά κρυμμένα μυστικά, αστυνομικές έρευνες, εκδίκηση, ίντριγκες και πολλές ιστορίες αγάπης…

Στο δεύτερο κύκλο, μετά την αποκάλυψη για το ποιος ήταν τελικά στο αμάξι, όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Η απώλεια θα προκαλέσει πόνο και θα σημαδέψει τις ζωές των πρωταγωνιστών, ενώ παράλληλα τα μυστικά του παρελθόντος ζητούν επίμονα να βγουν στο φως. Μέσα σ’ όλα αυτά, ο έρωτας θα παίξει το δικό του παιχνίδι και θα επιβάλει νέα δεδομένα στις ζωές των ηρώων. Αυτό που συνέβη 25 χρόνια πριν εξακολουθεί να επηρεάζει και να καθορίζει τις ζωές όλων. Στο νέο κύκλο η εκδίκηση έχει όνομα και πρόσωπο…! Η άφιξη της αδερφής του Νικήτα, η οποία επιστρέφει αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση, θα προκαλέσει αναταράξεις, ενώ το μεγάλο μυστικό είναι πλέον έτοιμο να αποκαλυφθεί!

Αυτοί που έρχονται…

Στη δεύτερη και τελευταία σεζόν θα υπάρχουν πολλές ανατροπές στην ιστορία καθώς νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους στη σειρά ταράζοντας τις ισορροπίες των πρωταγωνιστών και δημιουργώντας καινούργιες ιστορίες. Τρία από τα πέντε ονόματα που «εισβάλλουν» στη σειρά είναι ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, η Λήδα Ματσάγγου, γνωστή από τη συμμετοχή της σε πετυχημένες ελληνικές σειρές και ο Νικόλας Στραβοπόδης.

Γεγονός τα πρώτα γυρίσματα του 2ου κύκλου

Με μεγάλο το βάρος της ευθύνης απέναντι στους τηλεθεατές του ΡΙΚ που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τη σειρά, το συνεργείο, οι ηθοποιοί και γενικά οι συντελεστές της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας», άρχισαν εδώ και καιρό τα γυρίσματα, με μικρές ανάσες διαλείμματος, για το δεύτερο κύκλο, δουλεύοντας πυρετωδώς και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Συντελεστές:

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Νινιός, Λήδα Ματσάγκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Μέμος Μπεγνής, Ερμίνα Κυριαζή, Ανδρέας Βασιλείου, Αλέξανδρος Παρίσης, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Κατερίνα Νικολοπούλου, Φώτης Καραλης, Ανδρέας Βούλγαρης, Μαρίλια Χαριδήμου, Νίκος Γκέλια, Αννα Βλάχου, Νικόλας Στραβοπόδης, Ανθια Κασίνου. Στο ρόλο του Σάββα ο Ανδρέας Τσουρής. Μαζί μας και οι μικροί Γιώργος Κουρής, Μόνικα Λάμπρου

Σενάριο: Αντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου

Παραγωγή: Αrts and Films Productions