«Μπλακ Φόρεστ» – Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, μαζί μας στο ΡΙΚ1

Από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και καθημερινά μαζί μας στο ΡΙΚ1, στις 19.20 η καινούργια σειρά του ΡΙΚ «Μπλακ Φόρεστ».

Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου με κωμικά στοιχεία, πάθη και αμαρτίες, ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις. Τρεις δεκαετίες, δύο γενιές και μια εξαφάνιση. Μια σειρά με πρωτότυπο σενάριο και δυνατό cast ηθοποιών που αναμένεται να γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα γυρίσματα, πραγματοποιούνται καθημερινά στη Λευκωσία και στο χωριό Πλάτρες. Σύμφωνα με το σενάριο, η ιστορία διαδραματίζεται στις ωραίες Πλάτρες και γι’ αυτό όλα τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς καθώς και οι σκηνές που εκτυλίσσονται στη δεκαετία του ’60 θα πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο χωριό. Για τις σκηνές της δεκαετίας του ’80, όπως επίσης και γι’ αυτές που αφορούν στο σήμερα, έχουν διαμορφωθεί υπέροχοι χώροι στη Λευκωσία.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Το σενάριο αναφέρεται σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες, τη δεκαετία του ’60, τη δεκαετία του ’80 και αυτή του σήμερα. Επίκεντρο της ιστορίας είναι το ξενοδοχείο «Black forest» που στο παρελθόν γνώρισε μεγάλες δόξες, ενώ σήμερα πλέον έχει μπει σε περίοδο παρακμής. Σήμερα το ξενοδοχείο διευθύνει η γιαγιά της οικογένειας μαζί με τα τρία της εγγόνια και προσπαθούν να επαναφέρουν στο ξενοδοχείο τη χαμένη του αίγλη. Όλες οι ιστορίες έχουν σημείο αναφοράς το ξενοδοχείο «Black forest» και οι ήρωες σχετίζονται με κάποιο τρόπο με αυτό, αλλά και αναπόφευκτα μεταξύ τους.

Πίσω στη δεκαετία του ’60, τη νύχτα του γάμου του παππού και της γιαγιάς στο ξενοδοχείο εξαφανίστηκε ο κουμπάρος και συνέταιρος τους χωρίς να δώσει σημεία ζωής από τότε. Το μυστήριο παραμένει άλυτο μέχρι σήμερα και αυτό που πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ εξακολουθεί να αποτελεί μελανό σημείο στις ζωές των ηρώων.

Η πλοκή των ιστοριών σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές αποτελούν τα κομμάτια του παζλ που θα συμπληρώνονται αναπάντεχα και με έξυπνο τρόπο αποκαλύπτοντας μυστικά του παρελθόντος που επηρεάζουν τις ζωές των ηρώων του σήμερα.

Πρωταγωνιστούν: Πόπη Αβραάμ, Ντίνος Λύρας, Βαρβάρα Χριστοφή, Νίκη Δραγούμη, Νεκτάριος Θεοδώρου, Νιόβη Χαραλάμπους, Άντρη Κυριαζή, Μαρίνα Βρόντη, Παναγιώτης Λάρκου, Κωνσταντίνος Αλκιβιάδης, Μυρσίνη Χριστοδούλου, Γιώργος Κυριάκου, Σαββίνα Γεωργίου, Πολυξένη Σάββα, Ανδρέας Κουτσούμπας, Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ανθή Κάσιου.