Θοδωρής Βουτσικάκης – «Όμορφη Ζωή»: Ένα μήνα στην κορυφή των πωλήσεων δίσκων


Στην πρώτη θέση των πωλήσεων δίσκων παραμένει εδώ και ένα μήνα το «Όμορφη Ζωή», η μουσική σύμπραξη του Nicola Piovani, της Λίνας Νικολακοπούλου και του Θοδωρή Βουτσικάκη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen!

Από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ο δίσκος  βρέθηκε στην κορυφή του Official IFPI Albums Sales Chart, με τις πωλήσεις φυσικού προϊόντος, θέση την οποία διατηρεί για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Στο «Όμορφη Ζωή» ο Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύει με τη «μαγική» χροιά του εννέα μουσικά θέματα του Nicola Piovani από το θέατρο και τον κινηματογράφο, «ντυμένα» με τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, μεταξύ των οποίων αγαπημένες μελωδίες του κορυφαίου Ιταλού συνθέτη και ορισμένα κρυμμένα διαμάντια που ερμηνεύονται για πρώτη φορά.  Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο εξαιρετικός αρχιμουσικός Αντώνης Σουσάμογλου.

Ο δίσκος  παρουσιάστηκε πρώτη φορά live στο ευρύ κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ενώ  προ εβδομάδων ταξίδεψε μέχρι τις Βρυξέλλες, όπου οι συντελεστές του συνεπήραν και εκεί το κοινό.