Η Lady Gaga κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο


Eίναι ένα από τα αγαπημένα μας pop icons, ενώ έχει ξεχωρίσει για το ασυναγώνιστο ταλέντο και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Ο λόγος για τηνLady Gaga, η οποία ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, το οποίο θα περιλαμβάνει εμψυχωτικές ιστορίες που έχουν γραφτεί από νέους ανθρώπους και έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν και να ενδυναμώσουν όλους όσους πιστεύουν πως το έχουν ανάγκη.

Το πρώτο βιβλίο της Lady Gaga θα εκδοθεί από το ίδρυμα που έχουν δημιουργήσει η ίδια και η μητέρα της, το Born This Way Foundation. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βιβλίου της στο Oprah Magazine, ενώ όπως δήλωσε αυτό το βιβλίο θα είναι ένας φάρος ελπίδας για όλους. Οι ιστορίες του πρόκειται να εμπνεύσουν τον κάθε αναγνώστη να πετύχει τους στόχους του και να μάθει να φέρεται με ευγένεια και ήθος στην καθημερινότητα του.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει 51 δοκίμια ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για όποιον θέλει να το προ παραγγείλει είτε μέσω Amazon είτε από το επίσημο site του ιδρύματος.

Πηγή : like.philenews.com