Στη Lidl Κύπρου οι μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας και τα ΑμεΑ έχουν προτεραιότητα


Η Lidl Κύπρου προχωρά σε πρωτοβουλία εφαρμογής χρονικής ζώνης αγορών κατά προτεραιότητα, με στόχο να διευκολύνει την καλύτερη πρόσβαση καταναλωτών ηλικίας άνω των 65 ετών καθώς και ΑμεΑ στα καταστήματά της.

Η πρωτοβουλία για τη χρονική ζώνη αγορών κατά προτεραιότητα τίθεται σε εφαρμογή από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και θα ισχύει καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 7 έως τις 10 το πρωί και τη Κυριακή από τις 8 έως τις 10 το πρωί σε όλο το δίκτυο των 17 καταστημάτων της Lidl Κύπρου. Οι καταναλωτές παρακαλούνται να ακολουθούν και τις οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων.

«Στις δύσκολες στιγμές λειτουργούμε ακόμα περισσότερο συλλογικά και με αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα. Η πρωτοβουλία μας, όμως, δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την κατανόηση των καταναλωτών και για αυτό ζητούμε τη συμβολή όλων στην εφαρμογή της. Ας  δώσουμε προτεραιότητα σε αυτούς τους συμπολίτες μας να κάνουν τις αναγκαίες αγορές τους με περισσότερη ασφάλεια», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Κύπρου.

Παράλληλα και για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας η Lidl Κύπρου εφαρμόζει όλες τις νομοθετικού χαρακτήρα ειδικές οδηγίες προσέλευσης στα καταστήματά της.