Θα μας τρελάνει η Mariah Carey: «Δεν γνωρίζω την Jennifer Lopez» (Video)


Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τη Μαράια Κάρεϊ να είναι μία υπέροχη, ξεχωριστή ντίβα. Η φωνή της, τα φανταχτερά της ρούχα, η εμμονή της να φωτογραφίζεται από την «καλή πλευρά» του προσώπου της, αλλά αυτό που πραγματικά έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η δήλωσή της, ότι δεν γνωρίζει την Τζένιφερ Λόπεζ και το γεγονός ότι το… τερματίζει.

Το στιγμιότυπο που απαντάει στην ερώτηση για το πώς της φαίνεται η J.Lo με την απορία στο βλέμμα και λέγοντας: «δεν την γνωρίζω», είναι από τα αγαπημένα στο διαδίκτυο ως η μεγαλύτερη «κακιούλα».

Η Μαράια βρέθηκε πολλές φορές στη θέση να πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τη δήλωσή της αυτή. «Ήμουν απλά ειλικρινής, όλοι είναι ευγενικοί και το δείχνουν αναλόγως», δήλωσε η Μαράια τον περασμένο Νοέμβριο, στο περιοδικό Cut. «Εξακολουθώ να μην την γνωρίζω», είπε στο TMZ πριν λίγους μήνες, αν και η J.Lo σε συνέντευξη που έδωσε τον Μάρτιο αμφισβήτησε τα όσα είπε η Μαράια, λέγοντας ότι «υποθέτω πως είναι ξεχασιάρα», και σημείωσε ότι έχουν συναντηθεί πολλές φορές.

Και η αμνησία της Μαράια συνεχίζεται, αφού κι αυτήν την εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής της συνέντευξης στην εκπομπή «Watch What Happens Live» και στον Άντι Κοέν, επέμεινε ότι δεν γνωρίζει την Τζένιφερ Λόπεζ. «Ξέρεις κάτι, είμαι πολύ ξεχασιάρα», απάντησε η ντίβα όταν ο Άντι της είπε ότι η J.Lo λέει πως γνωρίζονται.

«Προφανώς είμαι ξεχασιάρα, γιατί δεν το θυμάμαι αυτό το γεγονός, αυτό ήταν σαν: Γεια, είμαι αυτή, είσαι αυτή και συνεχίσαμε… Αν ποτέ δεν κουβεντιάσω μαζί σου, και κάποιος με ρωτήσει για σένα, εγώ θα πω ότι δεν τον γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται εντάξει τύπος ή θα πω: δεν τον γνωρίζω». Έτσι όταν ο Άντι ρώτησε την Μαράια να του πει αν της φαίνεται «εντάξει» τύπος η Τζένιφερ αυτή του απάντησε «δεν τη γνωρίζω»…