Φρόσω Κυριάκου: Οι απειλές εναντίον της δεν έχουν τελειωμό…


Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη είναι ραγδαίες. Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν τον τραγουδιστή να παίζει χαρτιά με τις συνεπιβάτιδές του σε φιλικό του σπίτι λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο προκάλεσαν σάλο. Το youweekly.gr μίλησε με τον δικηγόρο της Φρόσως κ. Άσπρο. Αυτό που αρχικά θελήσαμε να μάθουν ήταν πως είναι σήμερα τρεις ακριβώς μήνες μετά το τροχαίο η κατάσταση της υγείας της Φρόσως. Ο δικηγόρος της ανέφερε πως σωματικά ναι μεν υπάρχει κάποια βελτίωση καθώς έχουν τοποθετηθεί στον ώμο της λάμες και βίδες, ενώ ψυχολογικά η κατάσταση είναι στάσιμη.

Είναι άλλωστε γνωστό πως το 21χρονο κορίτσι υπέστη ισχυρό σοκ αφού είδε τον φίλο της να πεθαίνει και την συνεπιβάτιδά της να τραυματίζεται σοβαρά. Αυτός είναι και ο λόγος που επισκέπτεται τακτικά ψυχολόγο προκειμένου να ξεπεράσει τα όσα έζησε. Όταν η κουβέντα με τον κ. Άσπρο έφτασε στις επίμαχες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος τόνισε πως δεν θέλει να κάνει καμία επίσημη δήλωση. “Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Περιμένουμε πρώτα να βγει η δικογραφία και μετά θα τοποθετηθούμε εκεί που πρέπει για όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στόχος του άλλωστε δεν είναι να βγαίνει και να μιλά δημόσια σε κάμερες δημοσιογράφους και sites, αφού έχει αποδείξει έμπρακτα πως η πλευρά του θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους. To site επικοινώνησε με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Φρόσως, το οποίο τόνισε πως ειδικά μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών οι απειλές εναντίον της Φρόσως δεν λένε να σταματήσουν. “Οι απειλές δεν έχουν σταματήσει και φανταστείτε πως νιώθει βλέποντας τι γράφεται κάτω από τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς εσκεμμένα βγαίνουν για εκείνη”, δηλώνει.

Όσο για το αν η Φρόσω προσπάθησε να προσεγγίσει την οικογένεια Παντελίδη, η ίδια πηγή αναφέρει πως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. “Δεν μπορώ να προδώσω τη φίλη μου αλλά έξυπνοι είστε και μπορείτε να καταλάβετε αν έχουν βρεθεί”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, όλες οι πλευρές περιμένουν να πάρουν την δικογραφία στα χέρια τους καθώς αν δεν γίνει αυτό δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αποζημιώσεις. Κάτι που σημαίνει πως όλα αυτά που έχουν μέχρι τώρα έχουν ακουστεί για ποσά αποζημιώσεις και ασφαλιστικές είναι ψέματα.

Πηγή: youweekly.gr