«Τα Κατάφερες» – Έρχεται σύντομα νέο single από Κωνσταντίνο Αργυρό! (Photo)


O ταλαντούχος Κωνσταντίνος Αργυρός έπειτα απο τα πολύ επιτυχημένα singles “Το ταξίδι ξεκινάει” και “Το συμπέρασμα” το οποίο ακόμα και σήμερα κρατά δυναμικά την μεγάλη πρωτιά στα περισσότερα charts της χώρας, επιστρέφει δυναμικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Τα κατάφερες“.

Αυτή την φορά συνεργάζεται για άλλη μια φορά με ένα καταξιωμένο δίδυμο του χώρου οι οποίοι του έχουν χαρίσει στο παρελθόν τεράστιες επιτυχίες οι οποίες αποτελούν διαμάντια στις αποσκευές του τραγουδιστή όπως το “Να της πεις”, “Πάρε με αγκαλιά” και το “Δεν χωρίζουν οι καρδιές”.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου , οι οποίοι βρέθηκαν στο στούντιο ηχογράφησης μαζί με τον τραγουδιστή, δίνοντας μέσα απο μια φωτογραφία που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή, μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε σύντομα.

Το νέο τραγούδι με τίτλο “Δεν τα κατάφερες” το οποίο φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην μουσική και στους στίχους του Ηλία Φιλίππου, κυκλοφορεί απο σήμερα στα ραδιόφωνα, οπότε μείνετε συντονισμένοι και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε να το ακούσετε.

Mια ακόμη μεγάλη επιτυχία έρχεται η οποία θα μας καθηλώσει εν’όψει της μεγάλης πρεμιέρας του τραγουδιστή στο Fantasia μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και την Φανή Δρακοπούλου σε λίγες μέρες.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβηκε!

argyros_studio