Πρεμιέρα X Factor – Ο άστεγος που συγκίνησε τους κριτές! (Video)


Με έναν πραγματικά πολύ ιδιαίτερο καλλιτέχνη με μια συγκλονιστική ιστορία έκλεισε το πρώτο επεισόδιο των οντισιόν του X-Factor.

Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης είχε μια καλή ζωή και μια καλή δουλειά μέχρι που ξαφνικά ο κόσμος του αναποδογύρισε. Έχασε τη δουλειά του και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα βρέθηκε να ζει στο δρόμο με μόνη περιουσία την κιθάρα του και την αγάπη του για τη μουσική.

Πέρασε δύσκολες στιγμές. Άγριες νύχτες χωρίς μια στέγη στο κεφάλι του και την οποιαδήποτε σταθερότητα και ασφάλεια αλλά βρήκε το κουράγιο να παλέψει και να ξαναρχίσει τη ζωή του από το μηδέν.

Ο συμπαθέστατος τραγουδιστής ρόκαρε με πάθος και πραγματικά ξετρέλανε την κριτική επιτροπή. Η Τάμτα μάλιστα ενθουσιάστηκε σε τέτοιο βαθμό που την ώρα που εκείνος τραγουδούσε, του έκανε τα φωνητικά! Η συγκίνησή του όταν άκουσε «ναι» από όλους ολοφάνερη.

Ακόμα πιο δυνατή όταν διηγήθηκε πως στον δρόμο για την οντισιόν έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε, την κιθάρα που του είχε κάνει δώρο ο πατέρας του! Με θετική διάθεση όμως το είδε και αυτό δηλώνοντας πως ίσως να είχε έρθει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος. Φυσικά πέρασε με άνεση στην επόμενη φάση.

Πηγή: gossip-tv.gr