15χρονος γιος της Madonna: «Είμαι γιος μιας σκύλας» (Photos)


Στα όρια της προσβολής και σε δημόσια θέα παίρνει θέση ο 15χρονος γιος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι στη δικαστική διαμάχη των γονιών του για την κηδεμονία του, παίρνοντας, μάλιστα, θέση υπέρ του πατέρα του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο «πόλεμος» της τραγουδίστριας με τον σεναριογράφο άρχισε τον Δεκέμβρη που μας πέρασε, επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους, όταν ο Ρόκο αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα με τον πατέρα του στο Λονδίνο και να μείνει μαζί του, εγκαταλείποντας την Νέα Υόρκη και την μητέρα του.

rocco
(O Ρόκο με τον πατέρα του κάνουν ποδήλατο στο Λονδίνο)

Η απόφαση του 15χρονου ώθησε το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια, αλλά και την Μαντόνα στην κατάρρευση. Μάλιστα, σε συναυλία της, η «βασιλισσα της ποπ» δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι περνά δύσκολες ώρες λόγω της απόφασης του Ρόκο, αλλά και να αποκαλέσει «μ@@νί» τον Γκάι Ρίτσι.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η «μάχη», σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ο 15χρονος δίνει τη δική του απάντηση μέσω του Ίνσταγραμ. Ο λογαριασμός που μόλις άνοιξε, έχει όνομα Ρόκο Ρίτσι και στην περιγραφή αναφέρει: «είμαι ο γιος μιας σκύλας»!

rocco2

Ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός (δηλαδή βλέπουν τις φωτογραφίες μόνο όσοι επιτρέπει ο χρήστης) κάνοντας πολλούς να εκφράζουν επιφυλάξεις για την αυθεντικότητά του.

 

Πηγή: star.gr