Συνάντηση του Προέδρου με τη … «Χαρά» το Αρκουδάκι


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαροη «Χαρά» το Αρκουδάκι. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, παρά το πιεσμένο του πρόγραμμα, βρήκε χρόνο να συναντηθεί με τη «Χαρά», να συνομιλήσει μαζί της και να ακούσει το αίτημα της. Που δεν ήταν άλλο, από το να της δώσει την δική του ευχή, για να τη μεταφέρει στα παιδιά που νοσηλεύονται τις μέρες των Χριστουγέννων στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες ο  Πρόεδρος έγραψε στο μήνυμα του, το οποίο έριξε στο «κουτί της Χαράς», «καλές γιορτές με την πιο έντονη ευχή, όλα τα παιδάκια να αναρρώσουν και με πλήρη υγεία να επιστρέψουν στα σπίτια τους».

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πρωτοβουλία αυτή, που ανήκει στην Τράπεζα Κύπρου και στην Reaction Cyprus, η οποία έχει ως στόχο να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές από τον κόσμο στα παιδιά που νοσηλεύονται. Παρόντες ήταν επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Κλέλια Βασιλείου καθώς και μέλη του προσωπικού της Προεδρίας αλλά και μέλη της φρουράς του Προέδρου.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου η «Χαρά» θα βρεθεί στο Mall of Cyprus, όπου  μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα θα προσφέρει το ξύλινο κουτί στον κόσμο για να το γεμίσει με τις ευχές του.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η «Χαρά» θα βρεθεί στο Nicosia Mallγια να μαζέψει και άλλες ευχές.

Παραμονή των Χριστουγέννων η Χαρά θα φτάσει στον τελικό της προορισμό που είναι το Μακάριο Νοσοκομείο. Εκεί θα την συνοδεύσει ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος με ένα μαγικό  τρόπο θα βρεθεί εντός του Νοσοκομείου για να μοιράσει τα αρκουδάκια σε όλα τα παιδιά.  Στον χώρο θα αναρτηθούν και οι ευχές του κόσμου. Η Χαρά θα περάσει εκεί τα Χριστούγεννα της, για να κάνει πιο χαρούμενα τα παιδάκια που νοσηλεύονται με την τρυφερή, μαγική της παρουσία.

Ρίξτε και εσείς το δικό σας μήνυμα για τα παιδιά, στο κουτί της Χαράς. Δώστε τους την αισιοδοξία και την αγάπη σας, αυτές τις μέρες που την έχουν σίγουρα λίγο περισσότερο ανάγκη.