Στην Κύπρο το θρυλικό μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας»


Το θρυλικό μιούζικαλ “The Sound of Music” έρχεται στην Κύπρο κατευθείαν από το Λονδίνο για επτά μοναδικές παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου 2018 και την 1η και 2 Ιανουαρίου 2019, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ενώ στις 4, 5 και 6 Ιανουαρίου 2019, ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου στη Λευκωσία.

45 σπουδαίοι ηθοποιοί και τραγουδιστές λαμβάνουν μέρος στην παραγωγή, ενώ στη σκηνή θα βρίσκεται ζωντανή ορχήστρα την οποία θα διευθύνει ο γνωστός μαέστρος από τα West End θέατρα του Λονδίνου, Brady Mould. Η μουσική που έγινε παγκοσμίως γνωστή, ανήκει στο Richard Rodgers και οι στίχοι στον Oscar Hammerstein ΙΙ. Την παραγωγή σκηνοθετεί ο Grant Murphy και χορογραφεί ο Stuart Winter. Το σχεδιασμό και την επιμέλεια των παραστάσεων, καθώς και την απαράμιλλη κατασκευή του σκηνικού, ανέλαβε ο Ben M Rogers μαζί με μια ομάδα ειδικών τεχνικών.

Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Maria von Trapp, το μιούζικαλ ανέβηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Broadway στις 16 Νοεμβρίου 1959, απέσπασε 6 βραβεία ΤΟΝΥ και αποτελεί το πιο λατρεμένο κι επιτυχημένο μιούζικαλ όλων των εποχών.

Το 1965 «Η Μελωδία της Ευτυχίας» , μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Robert Earl Wise και με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς Julie Andrews και Christopher Plummer. Η ταινία κερδίζει 5 βραβεία Όσκαρ και 2 Χρυσές Σφαίρες, ενώ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών σε Η.Π.Α. και Καναδά.

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων:
Λεμεσός: Ταμείο Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com
Λευκωσία: www.tickethour.com.cy,
Tηλ: 77 77 70 40 και από όλα τα καταστήματα ACS Courier.