«Παιδί Χωρισμένων Γονιών»: Η σύμπραξη Goin’ Through και Στάθη Δρογώση


Μια αληθινή ιστορία που έγινε τραγούδι και «τροφή» για το μυαλό και την ψυχή.

Οι Goin’ Through, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, επιστρέφουν με μια συνεργασία – έκπληξη με κοινωνικό μήνυμα.

Στο νέο τραγούδι τους «Παιδί Χωρισμένων Γονιών», οι Goin’ Through συναντούν ένα σπουδαίο καλλιτέχνη, τον Στάθη Δρογώση, υπενθυμίζοντάς μας τη σταθερή πρόθεσή τους να συνδυάζουν δημιουργικά το hip-hop με άλλα είδη μουσικής και ερμηνευτές από διαφορετικούς μουσικούς χώρους.

Στο νέο single με τον εύγλωττο τίτλο «Παιδί Χωρισμένων Γονιών» αγγίζουν παράλληλα κι ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα, περιγράφοντας τη δύσκολη καθημερινότητα ενός παιδιού μετά τον χωρισμό των γονιών του.

Η περιγραφή γίνεται μέσα από τους συγκινητικούς στίχους και τη μουσική που έχει γράψει ο σταθερός συνεργάτης των Goin’ Through τα τελευταία χρόνια, ο έμπειρος Θάνος Παπανικολάου.

Το «Παιδί Χωρισμένων Γονιών» συνοδεύεται από ένα έξυπνο και ευρηματικό video που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Αθανασιάδη.

«Ακούστε αυτό το υπέροχο τραγούδι και μοιραστείτε την ιστορία του με όλους εκεί έξω, ρίχνοντας φως σε ένα από τα πιο ευαίσθητα και σοβαρά θέματα στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα», τονίζουν οι Goin’ Through.

«Αφιερωμένο σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά αυτού του κόσμου, για το απόλυτο δικαίωμα να μεγαλώνουν μέσα σε οικογένειες και κοινωνίες γεμάτες αγκαλιές και αγάπη!»

Ο Στάθης Δρογώσης γράφει για τη δισκογραφική συνάντηση με τους Goin’ Through:

«Στα 90s άκουγα τον “Γαρύφαλλο” και γούσταρα υπέρμετρα. Ήθελα να τους γνωρίσω. Μετά ο καθένας έκανε κάτι διαφορετικό και δεν έτυχε ποτέ να συνεργαστούμε. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε τραγούδι τους. Και μάλιστα σε αυτό το τραγούδι του οποίου οι στίχοι με άγγιξαν από την πρώτη στιγμή.»

Το single «Παιδί Χωρισμένων Γονιών» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή : HIT CHANNEL