Ο Avo Guezukutchukian είναι ο νέος Senior Sales Account Manager της Primetel


Η Primetel, κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιακών λύσεων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του κ. Avo Guezukutchukian στην ομάδα Primetel Business, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Senior Sales Account Manager.

Ο κ. Avo Guezukutchukian έχοντας υπηρετήσει επιτυχώς για 12 συναπτά έτη τον ρόλο αυτό, φέρνει μαζί του την πλούσια εμπειρία και εξειδίκευσή του στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

“Στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, αναγνωρίζουμε την αξία που προσφέρει ο κ. Avo Guezukutchukian με την προηγούμενη πείρα του. Oι συμβουλευτικές του ικανότητες, η μεθοδικότητά του αλλά και η ικανότητά του στη διαχείριση σημαντικών πελατών και τηλεπικοινωνιακών έργων, τον καθιστούν ιδανική προσθήκη στην ομάδα μας” δήλωσε ο κ. Βασίλης Νικολαΐδης, Senior Manager – Business Development & Sales της Primetel.

Ο κ.  Avo Guezukutchukian δήλωσε: “Με μεγάλη μου χαρά εντάχθηκα στη μεγάλη οικογένεια της Primetel, καθώς οι στόχοι μου για περαιτέρω ανάπτυξη συνάδουν απόλυτα με το όραμα της Primetel Business για την παροχή ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών σε επιχειρηματικούς πελάτες στην Κύπρο και το εξωτερικό. Ανυπομονώ να γίνω κι εγώ κομμάτι της Primetel Business εμπειρίας εξυπηρέτησης, αυτή που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια σημαντικούς πυλώνες του κυπριακού επιχειρείν να την επιλέγουν ως τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο.