ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 154.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ SURVIVOR ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ


SURVIVOR Με τον Γιώργο Λιανό
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 154.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ SURVIVOR ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ. Νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα 8/1 στις 21:00
 
Με προσμονή και ενδιαφέρον περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή του Survivor που έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ανατροπές στους πιστούς θαυμαστές του. Η πρεμιέρα του Survivor ήταν σταθερά πρώτη σε τηλεθέαση σε όλη τη διάρκεια της προβολής του τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό κοντά στο 24% όσο και στο δυναμικό κοινό με 25% ενώ έφτασε μέχρι 40.2%!. Πέραν των 154.000 τηλεθεατών παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του κορυφαίου παιχνιδιού επιβίωσης. Το hashtag #SurvivorGR κυριάρχησε στα social media και έφτασε στην πρώτη θέση του Χ στην οποία βρίσκεται ακόμα και τώρα με περισσότερα από 20.500 tweets ενώ αρκετά ονόματα παικτών είναι ανάμεσα στα trends.
 
Φέτος το παιχνίδι αλλάζει και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες που ισχύουν φέτος ενώ γνωρίσαμε τους 20 παίκτες που ξεκινούν τα run στις πίστες του Αγίου Δομίνικου. Οι νέοι κανόνες θα φέρουν μεγάλες ανατροπές και οι πρώτες στρατηγικές άρχισαν να ξεδιπλώνονται. Οι Μαχητές μπορεί να κέρδισαν το τσακμάκι έχασαν όμως την πρώτη ασυλία. Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού υπέδειξαν ως πρώτη υποψήφια τη Δώρα.
 
Απόψε οι Μαχητές θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η μάχη είναι αμφίρροπη με τα run να πηγαίνουν πόντο πόντο. Τα ματσαρίσματα στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρα ενώ ορισμένες τακτικές έρχονται στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου.
 
SURVIVOR
Κυριακή έως Τετάρτη
στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ