Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα «Ψέματα» για πρώτη φορά ζωντανά (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά τα «Ψέματα».

Ακόμη μία επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μετά τα «Ξημερώματα» που αδιαμφισβήτητα είναι η επιτυχία της χρονιάς με 13 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσιάζει την νέα του επιτυχία με τίτλο «Ψέματα».

Σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του, έρχονται τα «Ψέματα» να επιβεβαιώσουν ότι είναι ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Τα «Ψέματα» υπογράφει μουσικά ο Γιάννης Πετρίδης, ενώ τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Νίκος Καλογεράς, Νίκος Δούρος και Γιάννης Πετρίδης. Το εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να μας καθηλώνει για ακόμη μια φορά.

Μέσα σε δύο ημέρες κυκλοφορίας, το νέο τραγούδι του δημοφιλή τραγουδιστή έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο προβολών στο YouTube και έχει ανέβει στο Νο1 του ελληνικού iTunes.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia», όπου το βράδυ της Παρασκευής (20/10) παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά την καινούρια επιτυχία του, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Έφτασε η ώρα για… «Ψέματα» που κυκλοφορούν από την Panik Platinum!

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr