«Μπορείς Και Χειρότερα»: Ο Γιώργος Σαμπάνης συναρπάζει με νέο single

Με το «Μπορείς Και Χειρότερα» θα μας συντροφεύει ο Γιώργος Σαμπάνης το επόμενο διάστημα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραδίδει τη σκυτάλη στο τέταρτο single του καινούριου δίσκου του.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του καθήλωσε το κοινό για άλλη μία φορά με «Λόγια Που Καίνε» και έκαναν πράξη τη νέα δισκογραφική δουλειά του, τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Συναρπαστικά «Λόγια Που Καίνε» που επένδυσε με ακαταμάχητη μουσική ο καταπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης και περιέβαλε με συγκλονιστικούς στίχους η ανεπανάληπτη Ελεάνα Βραχάλη. Το τελικό άκουσμα ολοκληρώνεται με τις εξαιρετικά επιμελημένες ενορχηστρώσεις του Soumka.

Το ασύγκριτο δίδυμο του Γιώργου Σαμπάνη και της Ελεάνας Βραχάλη συμπορεύεται από το άλμπουμ «Δεν Είμαι Ήρωας» (2012), συνέχισε στο «Μόνο Εξ Επαφής» (2014) και μετά από το «Λόγια Που Καίνε» συνυπήρξαν με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μπάμπη Στόκα στις «Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας».

«Δεν ξεχνάω κι ας πονάω όταν θυμάμαι»

Το «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» ήταν μία επιτυχία που αγαπήθηκε στιγμιαία και σταμάτησε την καρδιά και την αναπνοή μέχρι το επόμενο τραγούδι. Ακολούθησε το «Μην Ανησυχείς», μία σπάνια σχισμή πίστης στον αληθινό έρωτα, έκανε θραύση και κατέκτησε την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Μόνο Εσύ» αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στον έρωτα και κρεμάστηκε από την «κλωστή» της αγάπης, αλλά και από την κορυφαία δυάδα του ελληνικού Airplay Chart, όπου εντοπίζεται αυτή τη στιγμή.

Η συνέχεια δίνεται με το «Μπορείς Και Χειρότερα», ένα τραγούδι που μάχεται με τις ανοιχτές πληγές ενός ραγισμένου έρωτα με ισοπεδωτικό πέρασμα.

Το «Μπορείς Και Χειρότερα» και ο δίσκος επιτυχιών «Λόγια Που Καίνε» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr