Ο Justin Bieber κάλυψε όλο τον κορμό του με τατουάζ και οι fans αντιδρούν

Ένα μεγάλο τατουάζ κοσμεί τον κορμό του Justin Bieber.

Ο Justin Bieber απέκτησε καινούρια τατουάζ και οι θαυμαστές του έχουν αναστατωθεί.

Ο 23χρονος pop star εμφανίστηκε το Σάββατο (21/10) ανανεωμένος, αφού είχε ολόκληρο τον κορμό του καλυμμένο με μελάνι. Ο Καναδός τραγουδιστής δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μία selfie φωτογραφία, όπου παρουσιάζει σε πλήρη έκταση το τατουάζ, το οποίο σχεδιάστηκε από το διάσημο καλλιτέχνη του είδους, Bang Bang.

Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο χρειάστηκαν τρεις ημέρες. Ο Justin Bieber έχει πολλά τατουάζ και άρχισε να καλύπτει το στήθος του πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Η πρώτη αποκάλυψη είχε γίνει το 2014, όταν συνελήφθη στο Miami Beach της Φλόριντα με κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αντίσταση κατά τη σύλληψη και για οδήγηση χωρίς έγκυρη άδεια. Όταν οδηγήθηκε στο κρατητήριο, οι αστυνομικές αρχές «αιχμαλώτισαν» στη φωτογραφία σήμανσης το τατουάζ.

Ο Justin Bieber αποκαλύπτει το νέο σχέδιο που κοσμεί το σώμα του:

Οι αντιδράσεις μερικών από των 92,3 εκατομμυρίων ακολούθων που διαθέτει ο Justin Bieber στο Instagram ήταν ανάμεικτες.

«RIP το όμορφο στήθος σου», έγραψε ένα άτομο, ενώ άλλο πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να δω πια τους κοιλιακούς σου!». «Σε αγαπώ, αλλά είσαι τόσο τρομακτικός με αυτά τα τατού», «είσαι τρελός, αλλά το αγαπώ», ήταν ορισμένα άλλα σχόλια που γράφτηκαν.