Κωνσταντίνος Αργυρός – «Φίλησέ Με»: Νέο άλμπουμ με 16 τραγούδια για τον έρωτα

Για τον έρωτα τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φέρνει το απόλυτο δώρο στους ερωτευμένους για τη γιορτή του γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τραγουδά για τον έρωτα σε ένα νέο άλμπουμ με δεκαέξι τραγούδια.

Με σκληρή δουλειά και συνεχώς ανοδικά βήματα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών.

Οι αλλεπάλληλες ραδιοφωνικές πρωτιές, τα εντυπωσιακά ρεκόρ που σημειώνει παραμένοντας στην κορυφή επί σειρά εβδομάδων, οι εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και οι αδιάκοπες εμφανίσεις του που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, το επιβεβαιώνουν χωρίς να αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αντίρρησης.

Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί και έχουν κάνει τις καρδιές του κοινού να σπινθηροβολούν, να ερωτεύονται και να ξεσπούν τον πόνο της απογοήτευσης. Όχι άδικα, αφού ο έρωτας είναι μία υπόθεση που μας αφορά όλους και θα μας αφορά εσαεί, όσο γυρίζει η Γη γύρω από τον Ήλιο και υπάρχει ζωή επάνω στον πλανήτη.

Δεκαέξι τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού για το μεγαλειώδες συναίσθημα του έρωτα συγκεντρώνονται για πρώτη φορά σε μία καινούρια συλλογή με τον τίτλο «Φίλησέ Με».

Αγαπημένες επιτυχίες όπως τα «Όσα Νιώθω», «Παιδί Γενναίο», «Στη Δική Μου Αγκαλιά», «Ποτέ Ξανά», «Ερωτευμένος Και Τρελός», «Δε Χωρίζουν Οι Καρδιές» κ.ά. καλύπτουν όλες τις φάσεις του έρωτα, στο ιδανικότερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είτε θέλετε να γιορτάσετε με αγαπημένα πρόσωπα είτε να τα… ξορκίσετε.

Το άλμπουμ «Φίλησέ Με» κυκλοφορεί στις 2 Φεβρουαρίου από την Cobalt Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Δε Χωρίζουν Οι Καρδιές
2. Όσα Νιώθω
3. Μετά Από Εσένα
4. Θα Σ’ Εκδικηθώ
5. Μάλλον Κάτι Ξέρω
6. Ερωτευμένος Και Τρελός
7. Στη Δική Μου Αγκαλιά
8. Η Αγάπη Θέλει Πάθος
9. Σ’ Αγαπώ Μη Μιλάς
10. Ποτέ Ξανά
11. Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ
12. Αναμνήσεις
13. Τι Να Πεις Για Μένα
14. Τα Πάντα Είσαι Εσύ
15. Φίλησέ Με
16. Παιδί Γενναίο

Πηγή: hit-channel.gr