Και ο Justin Bieber λέει «όχι» στα Grammy

Ο Justin Bieber δε προσθέσει τη λάμψη του στο κόκκινο χαλί των εξηκοστών Βραβείων Grammy.

Η λίστα των απόντων στα φετινά βραβεία Grammy μεγαλώνει. Μετά την Taylor Swift, τον Ed Sheeran, τον Justin Timberlake και τη Lorde, έρχεται η σειρά του Justin Bieber να πει «όχι».

Η απουσία του Καναδού τραγουδιστή επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (25/01) από το «ΤΜΖ». Ο Justin Bieber απέρριψε την πρόταση της παραγωγής να παρευρεθεί στη μεγάλη εκδήλωση της μουσικής που θα διεξαχθεί στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου.

Ωστόσο ο 23χρονος Αμερικανός διεκδικεί τρία βραβεία στη φετινή διοργάνωση μαζί με τον Luis Fonsi και τον Daddy Yankee, χάρη στη συμμετοχή του στο «Despacito». Το τραγούδι προτείνεται για την «Ηχογράφηση της Χρονιάς», για το «Τραγούδι της Χρονιάς» και για την «Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο / Συγκρότημα».

Οι διοργανωτές επιθυμούσαν διακαώς από τον αστέρα της pop να ανέβει επάνω στη σκηνή και να τραγουδήσει ζωντανά η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς μαζί με τους δύο συνεργάτες του. Τελικά, οι δύο Πορτορικανοί θα έχουν τη συνοδεία της Zuleyka River, εστεμμένη «Miss Universe» το 2006, η οποία πρωταγωνιστεί στο video clip του τραγουδιού με τα 4,7 δισεκατομμύρια προβολών.

Ο λόγος για τον οποίο ο Justin Bieber δε θα δώσει το «παρών» στη φετινή τελετή απονομής είναι απλός: Δε θέλει να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις μέχρι να ολοκληρώσει το νέο άλμπουμ του, σε μία προσπάθεια να «ξεκουράσει» την εικόνα του. Βάσει της ίδιας λογικής δεν πρόκειται να κάνει ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις μέχρι να τελειώσει ο επόμενος δίσκος του.

Η τελευταία φορά που παρακολούθησε από κοντά τα Βραβεία Grammy ήταν το 2016, όταν κέρδισε το πρώτο και μοναδικό έως τώρα βραβείο του, για την «Καλύτερη Dance Ηχογράφηση» με το «Where Are Ü Now» των Jack Ü (Diplo και Skrillex).

Πηγή: hit-channel.gr