Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι από «Τα Καλά Παιδιά» (και έχει νέο τραγούδι)

Με καινούριο τραγούδι επιστρέφει ο Αναστάσιος Ράμμος μετά τη συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου στο «Αν Με Δεις Να Κλαίω».

Ο Αναστάσιος Ράμμος έρχεται με μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που θα μας ταξιδέψει και θα μας συγκινήσει.

Είναι νέος, εκκεντρικός και πολυτάλαντος και πρόσφατα τα έκανε όλα «Άνω Κάτω», όχι μόνο με τις εμφανίσεις και τις ερμηνείες του, αλλά υπογράφοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε.

Η δημιουργία του «Αν Με Δεις Να Κλαίω» σε ντουέτο με την εντυπωσιακή  Έλενα Παπαρίζου έχει ξεπεράσει συνολικά τις 23,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι πολυδιάστατος καλλιτέχνης, performer, τραγουδοποιός που δε χάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία του και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει παρουσιάσει η Panik Records τα τελευταία χρόνια.

Το 2018 μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και συνεργασίες που θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό. Η αρχή γίνεται με το super track «Τα Καλά Παιδιά».

[ot-video][/ot-video]

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 29 Ιανουαρίου. Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Φεβρουαρίου από την Panik Records.

«Λένε πως τα καλά παιδιά δεν κλαίνε, λένε πως οι αλήτες δεν πονούν»

Έχοντας πρωταγωνιστήσει πριν τις γιορτές στο μιούζικαλ «Hair», ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει σε άλλη μία διάσημη μουσικοθεατρική παράσταση, στο «Grease» και φυσικά παραμένει στο πλευρό της Άννας Βίσση στο «Hotel Ermou».

Πηγή: hit-channel.gr