Η Coca-cola και η Αθηνά Λοϊζίδου, σε ένα ξεχωριστό live cooking ShowΈνα ιδιαίτερα επιτυχημένο live cooking show, πραγματοποίησε η Coca Cola με τη γνωστή κύπρια μαγείρισσα Αθηνά Λοϊζίδου, το Σάββατο 18/05/19, στην Υπεραγορά Σκλαβενίτη στη Λάρνακα.

Στο δίωρο που διήρκεσε η παρουσίαση των γευστικών συνταγών, οι πελάτες της υπεραγοράς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προετοιμασία και την εκτέλεση ενός πλήρους αλλά και μοναδικού γεύματος, αλλά ταυτόχρονα να μιλήσουν με την ΑθηνάΛοϊζίδου, να πάρουν σημαντικά τιπς αλλά και απαντήσεις για όλες τους τις απορίες, σχετικά με το μαγείρεμα.

Το εύγεστο μενού της αγαπημένης μαγείρισσας περιλάμβανε «Περουβιανό κοτόπουλο Coca-Cola», με πικάντικο πράσινο σως και σαλάτα με Κινόα, Φρούτα και Αβοκάντο. Ένας πραγματικά απολαυστικός συνδυασμός για ένα μοναδικό οικογενειακό γεύμα, ή για μια ειδική ξεχωριστή βραδιά με φίλους. Μια συνταγή εγγυημένα απολαυστική, η οποία επίσης δόθηκε σε όλους όσους την ζήτησαν!

Όσοι παρεβρέθηκαν στο Cooking Event είχαν παράλληλα την ευκαιρία να απολαύσουν και να δροσιστούν με Coca-Cola. Αφού όπως όλοι ξέρουμε, κάθε γεύμα γίνεται πιο ξεχωριστό, όταν συνοδεύεται με Coca-Cola!

Στη διάρκεια του Cooking Eventη Coca-Cola είχε σε εξέλιξη και έναδελεαστικό διαγωνισμό. Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία της Coca-Cola 330ml, οι πελάτες της υπεραγοράς έμπαιναν σε κλήρωση για ένα τελευταίας τεχνολογίας χρήσιμο blender.Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 26 Μάϊου.

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο πρωινό, από την Coca-Cola και την Αθηνά Λοϊζίδου! Για όλους τους πελάτες της υπεραγοράς Σκλαβενίτη στη Λάρνακα.