Εδραιώνοντας ισχυρές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας στον τομέα της Ναυτιλίας


Ένα συνέδριο σημείο αναφοράς για τις επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και της Ιταλίας, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στο Amathus Beach Hotel, στη Λεμεσό.

Με τίτλο «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ», το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τις σημαντικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την εδραιοποίηση επιχειρήσεων στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο και ανεπτυγμένο ναυτιλιακό τομέα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από ομιλίες με θέματα όπως: οι νέες εξελίξεις στη βιομηχανία, το νομικό και φορολογικό πλαίσιο σε Κύπρο και Ιταλία κ.ά. Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου θα είναι και ο συνέταιρος της δικηγορικής εταιρείας Α. & Α. Κ. Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, κ. Κώστας Κατσαρός. Μέσα από την ομιλία του, θα αναλυθεί το νομικό και φορολογικό πλαίσιο στην Κύπρο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συνέδριο θα διευκρινιστούν οποιαδήποτε σχετικά ζητήματα απασχολούν τους συμμετέχοντες.

Με το τέλος των ομιλιών, θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν διαπροσωπικές σχέσεις και να δικτυωθούν περαιτέρω. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών, προκειμένου να αναπτυχθεί και να εδραιωθεί η σχέση μεταξύ των Κυπριακών και των Ιταλικών επιχειρήσεων.