Η Cablenet χορηγός του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου U19


Η Cablenet αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγίας του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου U19 Ποδοσφαίρου, για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Το Πρωτάθλημα εφεξής θα φέρει την ονομασία Cablenet Πρωτάθλημα – Κύπελλο U19 και στις συγκεκριμένες διοργανώσεις λαμβάνουν μέρος 14 ομάδες (ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Ακρίτας Χλώρακας, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, ΑΡΗΣ Λεμεσού, ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΝΕΑ Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ομόνοια Λευκωσίας, Πάφος FC). 

Σημειώνεται ότι η Cablenet με την έναρξη των διοργανώσεων θα προβάλλει 1 αγώνα U19 κάθε αγωνιστική αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, όπως επίσης και τον Τελικό Κυπέλλου. 

Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε Διάσκεψη Τύπου τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο στάδιο ΓΣΠ, όπου παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία.

Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ανθούλης Μυλωνάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συμφωνία στην οποία έχουμε καταλήξει με την τηλεοπτική πλατφόρμα Cablenet για τη ζωντανή μετάδοση αγώνων των διοργανώσεων των Νέων κάτω των 19 ετών, Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η Cablenet δίνει το όνομα της στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Νέων και είμαστε σίγουροι πως αυτή η συνεργασία θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως για τις ομάδες μας.»

Από πλευράς Cablenet μίλησε για τη συνεργασία ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος Ανδρέας Παρασκευά, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα που η Cablenet ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για προβολή του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου U19 για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Το Πρωτάθλημα Νέων είναι ο προθάλαμος του πρωταθλήματος ανδρών και με την τηλεοπτική προβολή δίνουμε στους επίδοξους ποδοσφαιριστές μας το επιπρόσθετο κίνητρο να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να πέτυχουν τους στόχους τους, ώστε τα επόμενα χρόνια να τους απολαμβάνουμε στο πιο υψηλό επίπεδο.»

Τώρα με το νέο αθλητικό πακέτο Purple Max Sports απολαμβάνουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, ξένα πρωταθλήματα, όλο τον κυπριακό αθλητισμό, το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στα 65+ κανάλια της Purple TV, απεριόριστες επιλογές σε ταινίες και αθλητικά γεγονότα με τα κανάλια Novacinema και Novasports, αλλά και την ευκολία να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα, όπου και αν είμαστε, με την εφαρμογή Cablenet TV GO. Ενώ μαζί απολαμβάνουμε και το Purple Max Internet το οποίο περιλαμβάνει την υπηρεσία Plume HomePass με 2 Pods, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της maximum ταχύτητας σύνδεσης για πάντα (έως και 1Gbps), με άψογο σήμα Wi-Fi παντού και με ασφάλεια! Και όλα αυτά, μόνο με 58€/μήνα!

Όλη η αθλητική δράση είναι στην Cablenet!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αθλητικό πακέτο Purple Max Sports, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cablenet.com.cy

Cablenet For a Better Life