Η Αdmirals φέρνει το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα στα Παιδιατρικά Τμήματα του ΟΚΥπΥ


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εταιρεία Admirals φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ΄ (ΝΑΜ ΙΙΙ) και στις Παιδιατρικές Κλινικές των Νοσοκομείων  του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Η Admirals, ενισχύοντας το έργο του ΟΚΥπΥ, φρόντισε για τον στολισμό των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στην κεντρική είσοδο και στον παιδότοπο του ΝΑΜ ΙΙΙ, όπως επίσης και στις Παιδιατρικές Κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Παράλληλα η εταιρεία,  εξασφάλισε δώρα για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες στα Νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ.

Ενέργειες σαν και αυτές, μέσα από τις οποίες εκδηλώνεται η προσφορά και η αλληλεγγύη όπως προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων μοιράζουν χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς και αναπτερώνουν το ηθικό του προσωπικού των Νοσηλευτηρίων το οποίο δίνει καθημερινό αγώνα με τα παιδιά ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο και με υγεία στις οικογένειές τους.

Εκ μέρους της Admirals, ο Γενικός Διοικητικός Διευθυντής Ανδρέας Ιωάννου, εξέφρασε τη χαρά του για τα χαμόγελα που έφερε αυτή η πρωτοβουλία στα πρόσωπα των παιδιών. Επίσης, αναφέρθηκε στη δέσμευση και τις προσπάθειες της Admirals να ανταποκριθεί στην ανάγκη για κοινωνική δράση. Τέλος, τόνισε ότι μέσα από ουσιαστικές δράσεις είμαστε όλοι σε θέση να λειτουργήσουμε προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα να προσεγγίσουμε τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα παιδιά”.