Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης από τα Public! Χάρισαν βιβλία και είδη χειροτεχνίας σε μαθητές Δημοτικού σχολείου της Λευκωσίας


Για ακόμη μια χρονιά τα Public μοιράζονται τη μαγεία των Χριστουγέννων και εκφράζουν την γενναιοδωρία τους, χαρίζοντας σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού σχολείου Λευκωσίας παιδικά βιβλία, καθώς και διάφορα είδη χειροτεχνίας.

Καθώς τα παιδιά αυτής της ηλικίας ξεκινούν να αναπτύσσουν το ενδιαφέρον τους για το διάβασμα, τα Public επέλεξαν να τα εμπνεύσουν ακόμη περισσότερο προσφέροντας τους βιβλία, τα οποία θα τους βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους.

Ενισχύοντας την δημιουργικότητα των παιδιών, τα Public θέλησαν να βάλουν σε γιορτινό κλίμα τους μαθητές της Α’ τάξης, δωρίζοντας τους υλικά χειροτεχνίας όπως χρώματα, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και μπλοκ ζωγραφικής, με τα οποία δημιούργησαν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Άγιος Βασίλης αφού έκανε στάση στα Public, επισκέφθηκε το σχολείο για να μοιράσει τα δώρα, σκορπίζοντας ενθουσιασμό και απέραντη χαρά στους μικρούς μαθητές.

Αναφερόμενος στη δωρεά, o Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public Κύπρου δήλωσε: «Για εμάς στα Public, τα Χριστούγεννα είναι η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου, όχι μόνο γιατί δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες αγορών για τους πελάτες μας, αλλά κυρίως γιατί μας δίνεται η αφορμή να κάνουμε μικρές ή μεγάλες πράξεις προσφοράς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με τη δωρεά μας σκορπίσαμε χαμόγελα στα πρόσωπα των μαθητών και ευχόμαστε όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι σε θέση να πάρουν όσο περισσότερα δώρα γίνεται αυτές τις γιορτές!».

Η δωρεά των Public έτυχε θερμής υποδοχής από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου, οι οποίοι εξέφρασαν την εκτίμησή τους για την γενναιοδωρία και την υποστήριξη των Public.