Για πρώτη φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα


Ούτε που το είχαμε φανταστεί!

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5-03) η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για όλα ενώ όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, εκείνη δεν ήταν αρνητική.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως “τα λάθη, από τη στιγμή που τα καταλαβαίνεις και τα παραδέχεσαι, δεν είναι ακριβώς λάθη. Εφόσον σε μαθαίνουν και κάτι είναι χρήσιμα. Στις σχέσεις μου, όχι απαραίτητα στο κομμάτι του γάμου, έχω κάνει και πράγματα που δεν οδήγησαν σε ένα καλό αποτέλεσμα για το οποίο πάντα φταίνε και οι δύο”.

“Έχω παντρευτεί μια φορά και, ναι αμέ, αν προέκυπτε, θα ξαναπαντρευόμουν” σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός στη βραδινή εκπομπή προσθέτοντας πως “δεν είμαι αρνητική καθόλου απλά δεν είναι και κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα για να μου συμβεί.

Επίσης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόδωσε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση γάμου τα τελευταία δέκα χρόνια που έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος της γάμος. “Δεν με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν θεωρώ πως καταξιώνεται μια σχέση με αυτό τον τρόπο. Δεν το έχω μαράζι που δεν έχει προκύψει αλλά, αν θες να σου πω το προαίσθημα μου, νιώθω πως ίσως θα μου ξανασυμβεί στη ζωή μου. Κάπως έτσι ενστικτωδώς το πιστεύω”.

Ποιο είναι το βαφτιστικό όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου;

Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή:

«Το Ντορέττα βγαίνει από το Θεοδώρα. Ωραίο το Θεοδώρα, αλλά όταν ήμουν μικρή με φωνάζαν όλοι Θοδώρα. Οπότε κάποια στιγμή, σε πολύ μικρή ηλικία, κάθισα και σκέφτηκα και είπα να με λένε Ντορέττα.

Ήμουν Β’ Δημοτικού. Και μάλιστα τους έλεγα Θοδωρούλα-Ρούλα, Θοδώρα-Ντόρα, Ντόρα-Ντορέττα. Έτσι κατέληξα στο Ντορέττα. Αυτή ήταν η διαδρομή. Και ζήτησα να με λένε όλοι Ντορέττα», είπε η ίδια.

Πηγή : Reporter Cyprus