Η Mastercard σας προσφέρει μια ποδοσφαιρική εμπειρία ανεκτίμητης αξίας!


Απλά και εύκολα, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, μπορούν να διεκδικήσουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League Istanbul 2020!

H Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερούς λάτρεις της στρογγυλής θεάς, να ζήσουν μια ανεκτίμητη ποδοσφαιρική εμπειρία, και να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, με οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιούν ανέπαφα ή μέσω διαδικτύου, μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 2 διπλά εισιτήρια για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική βραδιά της χρονιάς! Εκτός από τα πολύτιμα εισιτήρια, στο έπαθλο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Κωνσταντινούπολη και δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή, ανεξαρτήτως ποσού, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας και φέρνει τους συμμετέχοντες πιο κοντά στη κορυφαία γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και την ευκαιρία να απολαύσουν μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing και Communications Director, Greece, Cyprus and Malta δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών και μοναδικών συγκινήσεων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από την υποστήριξη της Mastercard στο UEFA Champions League, μπορούμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών μας να παρακολουθήσουν από κοντά το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς»