Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Μαρτίου


Κριός
Η μέρα φέρνει περισσότερη χαρά και διασκέδαση, έτσι ακόμα και αν έχεις πολλές μάχες να δώσεις αυτό το διάστημα, η σημερινή μέρα σου δίνει λόγους για να χαμογελάσεις, είτε λόγω ευχάριστων συμβάντων, είτε επειδή πηγάζουν από μέσα σου. Θυμήσου όμως να μην το παρακάνεις, καθώς υπάρχουν και απατηλά σημεία…

Ταύρος
Σήμερα το ενδιαφέρον σου κεντρίζουν οι υποθέσεις του σπιτιού, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξοδέψεις κάποια χρήματα για τις ανάγκες τις αισθητικής σου ή για ένα πρόσωπο του οικείου σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, κάποιοι στόχοι σου έχουν κάποια εμπόδια με την όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, αλλά εσύ τα ξεπερνάς.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής έχει πλέον επιστρέψει ανάδρομος σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, ξαναφέρνοντας τις κατάλληλες συνθήκες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης.

Καρκίνος
Σε γενικές γραμμές η σημερινή είναι μια ουδέτερη ημέρα, παρότι είσαι επιρρεπής σε ευχάριστες «καταχρήσεις». Επιπλέον, μετά από πολύ κόπο και αρκετές υποχωρήσεις προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις αυτά που είχες προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, φρόντισε όμως  να μην παρασύρεσαι σε επιδειξιομανίες ή… κομπασμούς. Το κλίμα άλλωστε είναι ιδιαίτερα απατηλό.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή να προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Παράλληλα δίπλα σου βρίσκονται σημαντικοί φίλοι που με τις ιδέες τους μπορούν να σου βρουν λύσεις σε υποθέσεις που πιέζουν.

Ζυγός
Κάνεις πολλά σχέδια και δίνεις ακόμα πιο πολλές υποσχέσεις χωρίς όμως να έχεις υπολογίσει αν τελικά θα μπορέσεις λόγω συνθηκών να είσαι απόλυτα συνεπής. Παράλληλα, δυσκολεύεσαι να μείνεις εντός προγράμματος και να φέρεις σε πέρας όλες τις αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί.

Σκορπιός
Η κοινωνική σου ζωή σε πρώτο πλάνο και ασχολείσαι με την προβολή του εαυτού σου στους άλλους. Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Ερμής έχει επιστρέψει πλέον στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε ξανά πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά βοηθητική για σένα, εντούτοις. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής έχει επιστρέψει πλέον σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι ξανά την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που δεν ευδοκίμησαν παλαιότερα.

Αιγόκερως
Παρότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ουδέτερη για σένα, εσύ από τη δική σου πλευρά είσαι αρκετά καχύποπτος με τους γύρω σου, καθώς δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τα κίνητρα που έχουν. Ακόμα το παρασκήνιο είναι έντονο, σίγουρα, αλλά σε λίγο θα πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, έτσι οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Παράλληλα όμως ο ανάδρομος Ερμής έχει επιστρέψει πλέον στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεις όσα άφησες σε εκκρεμότητα.

Ιχθείς
Το σαββατοκύριακο ξεκινά για σένα με τη σημερινή ημέρα γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις, ενώ εσύ προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, χωρίς όμως τελικά να βρίσκεις κοινό κώδικα λόγω του ανάδρομου Ερμή που είναι πλέον στον Υδροχόο. Παράλληλα, με την συνάντηση Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, το κλίμα θολώνει και ο τρόπος που διεκπεραιώνεις τις εκκρεμότητες σου, δεν είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος ώστε να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή : Like.com.cy