Φιλανθρωπικό PASCAL BBQ από τις Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας 


Οι Σύνδεσμοι Γονέων του PASCAL English School Λευκωσίας και της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας, διοργανώνουν και φέτος το καθιερωμένο φιλανθρωπικό PASCAL BBQ με θέμα: “Back to the 80s”.

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ στη Λευκωσία, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, από τις 18:30-23:00, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να περάσουν μια όμορφη βραδιά γεμάτη παιχνίδι, δράση και διασκέδαση. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών, ενώ η όλη εκδήλωση θα πλαισιώνεται από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική σε ρυθμούς 80s.

Τέλος, σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», o οποίος έχει ως στόχο τη στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.pascal.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22 50 90 00.

Σχετικά με τον Οργανισμό: Το Pascal Education αποτελεί σήμερα ο μεγαλύτερος Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, όπου εντάσσονται και οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας, προσφέροντας σε κάθε μαθητή ποιοτική εκπαίδευση, ευέλικτα προγράμματα σπουδών και εισδοχή σε κορυφαία βρετανικά και άλλα πανεπιστήμια.