Τα Public προσφέρουν δωροκουπόνια στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Tα Public συμμετέχουν στο welcomekit που ετοίμασε το Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές του.

Tα Public υποδέχονται τους φοιτητές του University of Nicosia πίσω στις ακαδημαϊκές αίθουσες με εκπτωτικά δωροκουπόνια για αγορές των απαραίτητων ειδών για τη νέα χρονιά. Θέλοντας να κάνει την επιστροφή των σπουδαστών πιο εύκολη από ποτέ, η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού συμμετέχει στο welcomekit που ετοίμασε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τους φοιτητές του.

Τα κουπόνια περιλαμβάνουν εκπτώσεις 20% στη γραφική ύλη, 20% στα ελληνικά και ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία και 30% σε όλα τα λεξικά. Φυσικά, πανεπιστήμιο χωρίς laptop δεν γίνεται και γι’ αυτό φρόντισαν τα Public που προσφέρουν εκπτώσεις σε επιλεγμένους φορητούς υπολογιστές που κυμαίνονται από €100 έως και €350!

Στα Public οι φοιτητές μπορούν να βρουν επίσης όλα τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας, όπως κορυφαία tablet, smartphone και wearablesgadgets, είδη αρχειοθέτησης για καθηγητές, δασκάλους, εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές, για να τα βάλετε όλα σε μία τάξη αλλά και είδη οργάνωσης γραφείου, όπως post-it, ψαλίδια, συρραπτικά, αριθμομηχανές, κόλλες κ.α.

Με μία βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Public που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο ή στο public-cyprus.com.cy, μικροί και μεγάλοι μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων σχολικών ειδών, στις καλύτερες τιμές!