Αέρας Γαλλικής Ριβιέρας στο Limassol Boat Show με Kronenbourg 1664 BlancΗ μοντέρνα, Γαλλική premium μπύρα Kronenbourg 1664 Blanc, έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αέρα Γαλλικής Ριβιέρας, στο Limassol Boat Show, που πραγματοποιήθηκε στις 9 – 12 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού.

Με θέα τη Μαρίνα και τα πολυτελή κότερα, η Kronenbourg 1664 Blanc υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε τέσσερα ξεχωριστά events προς τιμήν των χορηγών, εκθετών και εκλεκτών καλεσμένων του Boat Show, συμπεριλαμβανομένων και των δύο V.I.P Super yacht Events που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Στα V.I.P Super yacht Events, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό fashion show της καταξιωμένης Κύπριας fashiondesignerΚάλιας Μονογιού, και να γευτούν τη φρουτώδη premium wheat μπύρα μόνη της, καθώς και σε μορφή signature cocktails. Τα Kronenbourg 1664 Blanc signature cocktails δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τα Super yacht events από τον Luxury Portfolio Ambassador της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, Κωνσταντίνο Χειμώνα, και τα ονόματά τους ήταν εμπνευσμένα από παιχνίδια του Cyprus Casino “C2” που ήταν ο κύριος χορηγός των δύο event.

Ο Κωνσταντίνος χρησιμοποίησε καινοτόμες bartending τεχνικές, “μαγείρεψε” με δεξιότητα την Kronenbourg 1664 Blanc μπύρα με φρέσκα βότανα, την τροποποίησε σε μορφή σιροπιού και αφρού και την σέρβιρε αναμιγμένη με premium reserve spirits. Τα signature cocktails ανέδειξαν τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη μπύρα, και κατέπληξαν όλους τους καλεσμένους.