Απολαυστικές γεύσεις sorbet στο Colors Café του Four Seasons 16 – 25 Ιουνίου ραντεβού στην Εβδομάδα Παγωτού


Ο ορισμός του καλοκαιριού γράφτηκε σε φόντο γαλάζιο, στο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons. Δίπλα ακριβώς στην πισίνα και μόνο λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα, με γεύσεις, χρώματα, αρώματα sorbet και δροσερά margarita cocktails, το Colors Café έδωσε ραντεβού με την Εβδομάδα Παγωτού από τις 16 μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Media, influencers και food bloggers, σε mood απόλυτα καλοκαιρινό, παρασύρθηκαν στο δροσερό κόσμο των sorbet παγωτών.

Η γευστική περιπλάνηση από τον Executive Pastry Chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και την ομάδα του, μοναδική! Λεμόνι, κόκκινα φρούτα, μανταρίνι, καρπούζι, ροδάκινο, ακόμη και ροδοπέταλα, ικανοποίησαν απόλυτα με το άρωμα, τη γεύση και την υφή τους. Το υπέροχο sorbet με νότες μαύρης σοκολάτας και πορτοκάλι, τα αναπάντεχα aperol, limoncello, coconut coffee, banoffee και dragon summer, συμπλήρωναν το ατελείωτο μωσαϊκό των γεύσεων.

Οι ευφάνταστες και πρωτότυπες δημιουργίες Red Fruit Temptation και Exotic Fruit Celebration ενθουσίασαν, ενώ την εκπληκτική συλλογή των sorbet ολοκλήρωναν οι μοναδικές παγωτοσυνθέσεις στην ψυχόμενη πλάκα.

Οι δημιουργικοί bartenders εντυπωσίασαν με τα all time classic margarita cocktails σε frozen signature εκδοχές… Exotic Passion, Dragon Fruit, Pomegranate και Pink Grapefruit… που θα βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του menu του Ice Cream Week.

Info: Ice Cream Week – The Ultimate Ice Cream Experience

16 – 25 Ιουνίου | 16:00-19:00 | Colors Café

Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Four Seasons Hotel | Τηλ. 25858000