Αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης! Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται!

«Αέρας» αλλαγών έρχεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Από το στενό περιβάλλον της λέγεται ότι η λαμπερή παρουσιάστρια δεν επιθυμεί άλλο τις μεγάλες ενότητες με τις παροχές δώρων χωρίς όμως να τις αφορίζει, αφού πρόκειται για διαφήμιση , καθώς το κοινό κουράζεται και κάνει ζάπινγκ. AdTech Ad

Οι χαλαρές συνεντεύξεις που έκανε φέτος με τους καλεσμένους της (ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές) έβγαλαν πολλές φορές ειδήσεις, αποδεικνύοντας τη δυνατότητα που έχει να «ξεκλειδώνει» όσους κάθονται απέναντι της.

Αν και αυτόν τον καιρό η Ελένη κάνει διακοπές με την οικογένεια της στην Άνδρο, το μυαλό της είναι στις αλλαγές και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και βασικών συντελεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινής εφημερίδας, ύστερα από επτά χρόνια συνεργασίας εκτός εκπομπής θα βρεθεί η αστρολόγος Άση Μπήλιου, ενώ άγνωστο είναι επίσης αν θα παραμείνει και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, αφού, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε πως ακόμη δεν γνωρίζει. Αυτό κάνει εντύπωση, καθώς η Μενεγάκη φροντίζει να κλείνει τους συνεργάτες για τη μαγειρική και την αστρολογία πριν από τις διακοπές της, ενώ όλους τους υπόλοιπους προς τα τέλη Αυγούστου.
Τέλος, η πρόταση της Ελένης προς την Ευαγγελία Αραβανή να γίνει το νέο μέλος του πάνελ της μας προϊδεάζει ότι έρχονται επί της ουσίας πινελιές ανανέωσης.

Πηγή: gossip-tv.gr