Η «ζουμερή» μπαλαρίνα που αξίζει συγχαρητήρια! (Photos)


Η «ζουμερή» μπαλαρίνα Iliana Vera όχι απλά δεν κρύβει, όπως άλλες γυναίκες, αλλά επιδεικνύει το ζουμερό κορμί της με φωτογραφίες και βίντεο ενώ χορεύει. Πάνω από δέκα χρόνια πριν είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το μπαλέτο επειδή δεχόταν αφόρητη πίεση να παραμείνει αδύνατη.

Η Αμερικανή Vera, γνωστή ως «Frostine Shake» στα social media, είναι 30 χρονών/ Εργάζεται ως make-up artist και μοντέλο αλλά έχει σπουδάσει και κλασικό χορό.

Παρότι λατρεύει το χορό η Frostine, που έκανε μαθήματα κλασικού μπαλέτου από έξι ετών, τα παράτησε στα 17 της λόγω της διαρκούς πίεσης που υφίστατο να παραμείνει αδύνατη.

«Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των δασκάλων μου- ούτε και ήθελα», λέει.

vera1

Η απομάκρυνσή της από το χορό ωστόσο δεν κράτησε πολύ. Όταν έγινε 18 στράφηκε στο burlesque που συνδυάζει την αγάπη της για το «χορό, την τέχνη, τη μουσική και τη μόδα».

«Άρχισα να εξερευνώ διαφορετικά είδη χορού που μου έδιναν την ελευθερία να εκφράζομαι με θετικό τρόπο για το σώμα μου», εξήγησε.

vera2

Έτσι άρχισε να ενσωματώνει την εκπαίδευσή της στο μπαλέτο στις burlesque εμφανίσεις της και απευθύνθηκε μάλιστα σε φίλους της που είχαν γίνει δάσκαλοι χορού για να τη βοηθήσουν να τελειοποιήσει τις τεχνικές της.

Απόφοιτος του University of North Texas, η νεαρή γυναίκα δεν σταματά να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια πάνω στις πουέντ της και φορώντας burlesque κουστούμια.

vera3

«Ο χορός κάνει το σώμα μου να νιώθει ζωντανό και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο στη τέχνη μου- αυτό περιλαμβάνει και το να αγαπώ το σώμα μου», εξηγεί.

«Δεν απολογούμαι για το σώμα μου, φοράω αυτό που νιώθω, άλλοτε κάτι χαλαρό κι άλλοτε κάτι λαμπερό. Προσπαθώ να μην περιορίζω τον εαυτό μου και πάντα να δοκιμάζω τα όρια μου», καταλήγει.

vera4

 

Πηγή: newsbeast.gr