«Να παρακαλείτε να πεθάνω» – Ποια διάσημη σταρ το είπε αυτό; (Photos)


Σε ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στον πρώην σύντροφο της Τζον Ρέινολντς αλλά και τον γιο της Τζέικ η καλλιτέχνης επιτίθεται στους δικούς της ανθρώπους που κατηγορεί για αδιαφορία.

Η Sinead O’ Connor χαρακτηρίζει τον γιο της Τζέικ “διαβολικό” και παροτρύνει τον πρώην σύντροφο της και πατέρα του να τον συνεφέρει και να του υπενθυμίσει ότι όταν “κάποιος πάσχει από ψυχικό νόσημα δεν είναι χειριστικός”, ειδικά όταν πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό.

sinead_oconnor

Στην ανοιχτή της επιστολή που πολλοί ερμηνεύουν ως ακόμη μια προειδοποίηση για αυτοκτονία, η 49χρονη O’Connor υποστηρίζει ότι κανείς τους δεν δίνει την ελάχιστη σημασία αν θα τα καταφέρει να ξεπεράσει τους δαίμονες της. “ME ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ” γράφει, “ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΖΗΣΩ”. Βρίζοντας τον, συνεχίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα νιώσει εκείνος.
“Πόσες γυναίκες έχεις εξαναγκάσει σε έκτρωση;”

sinead_letter

“Σας προτείνω να παρακαλάτε για τον θάνατο μου γιατί, εάν τα καταφέρω και βγω ζωντανή από την περιπέτεια μου θα καταθέσω αγωγές εναντίον όλων σας” συνεχίζει για να επιστρέψει στο παρελθόν της. “Πατέρα, το έκανες αυτό στη μητέρα μου. Τη γλίτωσες. Εγώ είμαι πιο δυνατή από εκείνη” λέει.

“Ποτέ δεν είχα οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα των παιδιών μου. Εάν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Τζέικ δεν θα ήταν ζωντανός. Mονάχα εγώ πάλεψα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα, σαν παιδί που ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ. Πόσες γυναίκες έχεις εξαναγκάσει σε έκτρωση Τζον; Έχεις μετρήσει. Εγώ σταμάτησα να κρατάω λογαριασμό 16 χρόνια πριν” συμπληρώνει.

“Κανείς σας δεν θα με ξαναδεί μπροστά του για όσα μου κάνατε. Εάν καταφέρω και δεν με σκοτώσω…” προσθέτει κατηγορώντας την οικογένεια της για την “ολοκληρωτική, σωματική και συναισθηματική της κατάρρευση”.

“Θα σας δω στα δικαστήρια. Θα διεκδικήσω αποζημιώσεις” καταλήγει, προειδοποιητικά η Sinead Marie-Bernarde Aoibheann O’Connor.

Πηγή: cnn.gr