Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα νιώθεις πιο ανεξάρτητος και σίγουρος για τον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ. Έχεις τη δύναμη να υλοποιήσεις καθετί που σκέφτεσαι ακόμη και αν πάρεις ρίσκο. Για αυτό, πρόσεξε λίγο περισσότερο για να μην πιαστείς στην παγίδα από επιπολαιότητα και βιασύνη. Από την άλλη η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σου δίνει το έναυσμα να σκεφτείς και να κρίνεις τη στάση σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνεις και να διορθώσεις τα λάθη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί κινδυνεύεις να φερθείς πολύ καταπιεστικά προς τον σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Αν πάλι είσαι μόνος, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, μπορείς να βάλεις μπροστά νέα σχέδια και να ηγηθείς μάλιστα αυτών με τις καλύτερες προοπτικές. Η αυτοπεποίθηση και το ταπεραμέντο σου δίνουν όλα τα εφόδια για να επιτύχεις. Στα οικονομικά, μπορείς να θέσεις πρόγραμμα με αποφασιστικότητα, αρκεί να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, δώσε λίγη προσοχή σήμερα στον τρόπο που ενεργείς και αντιδράς, καθώς δεν είναι απίθανο να σε παρασύρει η υπερβολική αυτοπεποίθηση. Θα έχεις την τάση να επιβάλλεις την άποψή σου, έχοντας την ανάγκη να προχωρήσεις γρήγορα παρακάτω. Την ίδια στιγμή θα θελήσεις να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου εαυτό. Μπορείς να αξιολογήσεις τα δεδομένα ως έχουν σε σχέση με τις προσδοκίες που είχες και τις ενέργειες που ακολούθησες. Τα συμπεράσματα θα είναι πολύ χρήσιμα!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου. Η τάση για ανεξαρτησία ίσως σε κάνει υπερβολικό και σε απομακρύνει από αυτόν. Κοίτα να είσαι ανεκτικός και να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη και χαλαρή βραδιά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα αν εκμεταλλευτείς την οξυδέρκεια και την παρατηρητικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη στον Κριό. Στα οικονομικά σου, μπορείς να δεις βελτίωση μέσα από τη σωστή διαχείριση.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να κάνεις μια ανασκόπηση όλων όσων έχουν γίνει τελευταία σε συνάρτηση με τα θέλω σου ή τους στόχους σου. Η ημέρα ευνοεί τέτοιες αναζητήσεις και σε εσένα θα σου κάνουν καλό για να μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Αν έχεις τις δυνάμεις να κρίνεις τον εαυτό σου θα είσαι σε θέση να το κάνεις αντικειμενικά και σωστά. Έχεις το κουράγιο να δεις την πραγματικότητα; Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς μπορείς να γίνεις εριστικός με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά καλά θα κάνεις να προσέξεις τα λεγόμενά σου, καθώς έχεις την τάση να πιέζεις αδικαιολόγητα τα πρόσωπα που αγαπάς. Το ταίρι σου δεν θα είναι διατεθειμένο να υποστεί κάτι τέτοιο. Οπότε, για να έχεις μια όμορφη ημέρα καλό είναι να ελέγξεις τη προδιάθεσή σου αυτή. Αν είσαι μόνος, η έλλειψη αναστολών σε κάνει δυναμικό κυνηγό! Έχεις βάλει κάποιο πρόσωπο στο στόχαστρο;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εργασία σου εξελίσσεται καλά και μπορείς να διεκδικήσεις με πάθος ό,τι σου αναλογεί. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για αύξηση, προαγωγή ή ανάθεση σπουδαίων καθηκόντων. Πρόσεξε μονάχα τον τρόπο που θα το πεις, γιατί είναι πιθανό να γίνεις προσβλητικός. Στα οικονομικά, συνέχισε τη σταθερή πορεία και μην παρασύρεσαι σε έξοδα που δεν αντέχεις.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε φέρνει αντιμέτωπο με τον εσωτερικό σου εαυτό σε μια προσπάθεια να προσεγγίσεις το βαθύτερο «εγώ» σου. Είσαι σε θέση να κρίνεις σωστά τις ενέργειές σου και να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα από αυτό. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις σήμερα είναι να μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου, νιώθοντας μοναδικός και πρωτοπόρος, καθώς και να μην πεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Ειδικά η τάση που θα έχεις να καταπιέζεις τα πρόσωπα που αγαπάς θα πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο.

Αισθηματικές
Κράτα τις ισορροπίες στη σχέση σου και μην φέρνεις τον σύντροφό σου σε δύσκολη θέση. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει ανασφαλή και ενοχικό με αποτέλεσμα να μεταφέρεις όλο αυτό το αρνητικό συναίσθημα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, πάψε να τα βάζεις με τον εαυτό σου. Απελευθερώσου από τους φόβους σου και θα δεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία που θα προκύψει, αν καταφέρεις να είσαι υπομονετικός και ανεκτικός. Αυτό θα είναι το μεγάλο στοίχημα. Κατά τα άλλα, μπορείς να καταφέρεις πολλά με την παρατηρητικότητά σου και τις έξυπνες ιδέες σου. Στα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα για να βρεις ευρηματικούς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει φιλόδοξο και βοηθάει στην πραγματοποίηση των αλλαγών στη ζωή σου. Έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση και μια τάση να ηγηθείς των προσπαθειών σου χωρίς να χρειάζεσαι τη βοήθεια τρίτων. Το πείσμα και η μαχητικότητά σου μπορούν να σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια σειρά τα σχέδιά σου και ξεκινήσεις σήμερα κιόλας να τα υλοποιείς. Δεν αφήνεις περιθώρια για σχόλια, ενώ είσαι άμεσος στο λόγο σου. Δείξε λίγη υπομονή σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο και μην παρασύρεσαι από τη βιασύνη σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις σήμερα την επισημοποίηση της σχέσης σου. Ένας γρήγορος γάμος ή αρραβώνας μπορεί να προκύψει μέσα από τη συζήτησή σου με το ταίρι σου. Θέλεις να προχωρήσεις και να κάνεις τη δική σου οικογένεια… Καλό είναι να πάρεις το χρόνο σου, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, είναι πιθανό να νιώσεις κάποιες ανασφάλειες, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί το αντίστοιχο κλίμα. Ίσως δεν είναι καλό να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα καθώς η εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις δε σε αφήνει να σκεφτείς ορθολογικά. Στα οικονομικά σου, έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε υπερβολές.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Κριό, σου προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη ματιά και είσαι σε θέση να ασκήσεις ακόμη και αυτοκριτική με επιτυχία και χωρίς ψευδαισθήσεις. Ωστόσο, η δυσμενής όψη της με τον Πλούτωνα, σε κάνει ανασφαλή και όλο αυτό σου βγαίνει με πικρόχολα σχόλια προς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου και να αναθεωρήσεις δεδομένα και καταστάσεις. Τί είναι αυτό που επιδιώκεις και πως έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα; Τί εμπόδια έχουν προκύψει και πως ξεπερνιούνται;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη βραδιά, αν αποφασίσεις να είσαι πιο διαλλακτικός σεβόμενος τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Δεν χρειάζεται να επιβάλλεις την άποψή σου. Άκουσε όσα έχει να σου πει και θα δεις ότι η εξέλιξη θα είναι θετική. Αν είσαι μόνος, η αυτοπεποίθησή σου ενισχύει την γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να ασχοληθείς με δραστηριότητες που απαιτούν δημιουργική σκέψη και να αφήσεις κατά μέρος εκτελεστικά ζητήματα. Είναι μια καλή ημέρα για αποφάσεις. Στα οικονομικά μπορεί να υπάρξουν αλλαγές αν βάλεις και εσύ το χεράκι σου!

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σε φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σου και τα βαθύτερα θέλω σου. Κάνε μια σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων και δες τί πρέπει να προσαρμόσεις για να επιτύχεις με τα σχέδιά σου. Οι λύσεις βρίσκονται στο χέρι σου και ο τρόπος που θα λειτουργήσεις θα είναι καθοριστικής σημασίας. Πρόσεξε μόνο να μην κινηθείς με βιασύνη, καθώς κινδυνεύεις να κάνεις λάθος μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις υπομονή. Σκέψου το…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, φρόντισε να κρατήσεις την υπομονή σου και να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να ξεσπάει με την παραμικρή αφορμή. Μπορεί να νιώθεις μια γενικότερη πίεση, αλλά θα πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να την αφήσεις έξω από τη σχέση σου. Με περισσότερη κατανόηση, η ημέρα θα εξελιχθεί πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ανάγκη να κινηθείς ανεξάρτητα και δυναμικά προκειμένου να διεκδικήσεις τη θέση ή την ανταμοιβή που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς χωρίς βιασύνες. Αξιοποίησε την οξυδέρκειά σου για να βρεις έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα αισθάνεσαι έντονη ενεργητικότητα και αυτή είναι που σε κάνει υπερδραστήριο. Θέλεις να βρεις τις λύσεις σε ο,τιδήποτε προκύπτει γρήγορα και άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Καλό είναι να δίνεις λίγο χρόνο στα πράγματα για να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Παράλληλα, βρες χρόνο μέσα στην ημέρα για να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου. Οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές για να αξιολογήσεις αντικειμενικά τις προσπάθειες και τα κατορθώματά σου. Έτσι, θα αποκτήσεις πολύτιμη γνώση που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις επόμενες αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να χαλαρώσεις στο πλευρό του συντρόφου σου και να μιλήσεις μαζί του για όσα αφορούν στη σχέση σας. Πρόσεξε να μην είσαι απαιτητικός από εκείνον και να ακούσεις με προσοχή τη δική του άποψη. Την ίδια κατανόηση θα πρέπει να δείξεις και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι μόνος. Μην πιέζεις καταστάσεις. Δώσε χρόνο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εργασία σου μπορεί να προχωρήσει καλά, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σου. Τα οικονομικά σου, βελτιώνονται ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, σου δίνει το έναυσμα να σκεφτείς βαθύτερα και να κάνεις μια ουσιαστική αυτοκριτική. Ίσως με το ερέθισμα αυτό να νιώσεις την ανάγκη να εμβαθύνεις συστηματικότερα και μάλιστα με τη βοήθεια ενός ειδικού. Μη διστάσεις να το κάνεις, γιατί έχεις πολλά να κερδίσεις. Από την άλλη, μοιάζεις σαν ψυχρός δικαστής που δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές. Η τάση για ανεξαρτητοποίηση σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις πράγματα για τον εαυτό σου που υπό άλλες συνθήκες θα δυσκολευόσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου διανύεις μια καλή φάση και αν καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες αποφεύγοντας τις γκρίνιες και τις υποδείξεις, τότε οι εξελίξεις θα είναι ακόμη θετικότερες. Αν είσαι μόνος, άφησε την αυτοπεποίθησή σου να εκφραστεί και κράτα τις ανασφάλειες στην άκρη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν και μπορείς να τους δώσεις λύση μέσα από τη συνεργασία. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην εκτεθείς. Στα οικονομικά, κάνε την αξιολόγησή σου και περιόρισε την τάση σου για σπατάλη. Μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι αρκετά δυναμικός και νιώθεις έντονα την ανάγκη να δείξεις την ανεξαρτησία σου σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θέλεις και μπορείς να βρεις τις λύσεις άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, έτσι ώστε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή σε διάφορες περιπτώσεις μέσα στην ημέρα, καθώς οι βιασύνες μπορούν να σου στοιχίσουν ακριβά. Διώξε τις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθεις και βρες τα με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα χωρίς εντάσεις και εκρήξεις, αν αποφασίσεις να διατηρήσεις την ηρεμία, τόσο μέσα σου, όσο και στον τρόπο που εκφράζεσαι. Αν είσαι μόνος, κινήσου με τόλμη και άνεση, συνδυασμός που θα γοητεύσει το άλλο φύλο!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για να κάνεις έναν απολογισμό. Είσαι σε θέση να κρίνεις αντικειμενικά τις κινήσεις σου και να οδηγηθείς σε σημαντικές πληροφορίες που θα σου είναι χρήσιμες για την εξέλιξη των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερη διαχείριση.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, περιορίζει τις αναστολές και σε κάνει να επιδιώκεις με δυναμισμό την αυτοδυναμία σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου και πάνω από όλα να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Πρόσεξε μόνο την συμπεριφορά σου προς τα αγαπημένα πρόσωπα, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να καταπιέζεις τα πρόσωπα που αγαπάς χωρίς καμιά δικαιολογία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα, αν καταφέρεις να βάλεις φρένο στους παραλογισμούς σου. Τί σημαίνει αυτό; Μην ζητάς «τον ουρανό και τ’ άστρα» από τον σύντροφό σου. Σεβάσου τις επιθυμίες του και απόλαυσε μαζί του μια όμορφη βραδιά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, δε χρειάζονται βιασύνες, γιατί σήμερα, ειδικά, τα λάθη από απερισκεψία δεν θα είναι δύσκολο να γίνουν. Είσαι αρκετά ευερέθιστος και αυτό δεν θα είναι δύσκολο να σε κάνει να ξεφεύγεις στις αντιδράσεις σου. Έλεγξε τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφύγεις τις συναλλαγές, άρα και τους πειρασμούς…

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυνάμεις που ασκούνται επάνω σου είναι αντικρουόμενες. Από τη μια η θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου εαυτό, βοηθώντας σε να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εποικοδομητική αυτοκριτική λαμβάνοντας χρήσιμα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στα επόμενα βήματα. Από την άλλη, η αρνητική όψη με τον Πλούτωνα σε κάνει πιο ανασφαλή και ενοχικό, οδηγώντας σέ σε εσωτερικές συγκρούσεις. Φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή ημέρα να εκφράσεις στον σύντροφό σου εκείνα που σε απασχολούν. Τα πρόσφατα ευρήματα της εσωτερικής σου αναζήτησης είναι καλό να τα μοιραστείς μαζί του για να βοηθήσεις τη σχέσης σας να γίνει ακόμη καλύτερη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, τα πράγματα πάνε καλά και με το δυναμισμό που θα σε διακρίνει θα μπορέσεις να κάνεις θαύματα. Άφησε τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια στην άκρη και θα δεις ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Στα οικονομικά, αξιοποίησε την οξυδέρκεια που σου προσφέρει η ευνοϊκή θέση της Σελήνης για να δεις επιτέλους τα χρήματά σου να αυξάνονται.