Αποστολία Ζώη: Η σέξι φωτογράφισή της πριν φύγει για το Nomads!

Σέξι και εντυπωσιακή ποζάρει η Αποστολία Ζώη και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παίχτρια της ομάδας της Φωτιάς στο Nomads, λίγο πριν φύγει για τις Φιλιππίνες φωτογραφήθηκε για το Down Town και μίλησε για όλα.

“Κάτι καινούργιο θα γνωρίσουν στο Nomads. Το να μάθουν το χαρακτήρα μου. Δεν σημαίνει ότι θα μάθουν και τα προσωπικά μου”, αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη και συνεχίζει: “Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτό έχει να κάνει με δυο άξονες. Από τη μία, είναι ένα μέρος που ήθελα πάντα να επισκεφθώ και να γνωρίσω μ’ αυτόν τον τρόπο και όχι σαν τουρίστας. Από την άλλη, όλο αυτό συνδυάζεται με ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που έχει να κάνει με την προβολή. Όχι από τα αγαπημένα μου, μπορώ να πω.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος θα ήθελα να με γνωρίσει πιο συνολικά, να δει την περιπετειώδη πλευρά μου”..

Ωστόσο, η όμορφη Αποστολία έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι άνθρωπος ανατρεπτικός που δεν μπαίνει σε καλούπια. Το 2008 και ενώ σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια, τα παράτησε όλα και πήγε να ζήσει στο Πήλιο. Τι λέει σήμερα για αυτήν της την απόφαση; “Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να φύγω, γνώριζα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην γυρίσω. Έχω πάψει να λέω “ποτέ” γιατί για ό,τι ήμουν απαξιωτική στη ζωή μου, το λούστηκα”.