Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη (15/9)


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα η όψη Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, φέρνει ένα κάπως απρόβλεπτο ή αποπροσανατολιστικό θέμα στην επιφάνεια και αναστατώνει την καθημερινότητα. Ωστόσο το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου. Το ερωτικό πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στον εργασιακό σου χώρο με διακριτικότητα.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 4ο οίκο σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και εσύ εστιάζεις περισσότερο από το συνηθισμένο το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού πιθανά να προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ χρωματίζει την καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι
Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο πρώτο μισό της ημέρας διάφορα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά, κυρίως σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία και μεταφορά. Αναγνώρισε την ανάγκη σου για μεγαλύτερη και περισσότερη ελευθερία και χώρο. Μια ανανέωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι απαραίτητη για αυτό και θα πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μια αναπόληση του παρελθόντος σε πηγαίνει βήματα πίσω.

Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου διεγείροντας την ανάγκη σου για περισσότερη  σταθερότητα. Μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες σε εργασιακά και οικονομικά. Υπάρχουν όλες οι προοπτικές και συνθήκες για να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς να επενδύεις συναισθηματικά τουλάχιστον με την πρώτη ματιά.

Λέων
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αφήσει κάποια πράγματα στον αέρα ή σε εκκρεμότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με άλλους ή να πρέπει να αντιμετωπίσεις αναξιόπιστα γεγονότα. Οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου προβλέπονται καυτές και παθιασμένες. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ φαίνεται να σε έχει κουράσει για αυτό και αρχίζεις να το αποφεύγεις.

Παρθένος
Σήμερα φαίνεται να λαχταράς μια αλλαγή ρυθμού ή κάποια άλλη μορφή συναισθηματικής ανανέωσης. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στο πρώτο μισό της ημέρας και δημιουργεί κάποιες χαμένες συνδέσεις ή αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο αργότερα και το συναίσθημα κυριαρχεί. Έτσι εξασφαλίζεται όμως και μια ιδανική βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις και το έντονο φλερτ.

Ζυγός
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο πρώτο μισό της ημέρας επιβάλει αλλαγές για τις οποίες πιθανά να μην έχεις προετοιμαστεί. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να δημιουργήσουν μια σύγχυση, καθώς εκπληκτικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Η στάση και προσφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν τον αφήνουν αδιάφορο και ανταποδίδει. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε παγίδες και ερωτικές υπερβολές.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σχηματίζει μια σκληρή όψη με τον ακανόνιστο Ουρανό και μπορεί να υπάρξουν κάποια μικτά συναισθήματα ή ένταση. Ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την όψη και να απελευθερωθείς από μια κακή συνήθεια ή αρνητική ρουτίνα. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι δίκαιη και αντικειμενική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία που θα ταράξει την ηρεμία σου.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθουσιάζοντας τις αισθήσεις και εντείνοντας την ανάγκη σου για αλλαγή στους ρυθμούς σου. Μια αποσταθεροποιητική διέλευση στο πρώτο μισό της ημέρας της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε οδηγεί σε νέα συναισθήματα. Είναι ιδανική η μέρα για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Μια δύσκολη πτυχή το πρώτο μισό της ημέρας της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε οδηγεί σε συγκρουόμενα συναισθήματα, καθώς παλεύεις με την επιθυμία εναρμόνισης και ανάγκης σου για ανεξαρτησία. Για αυτό πρόσεξε τις ιδιοτροπίες καθώς οι επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Η αφηρημάδα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εργασιακά λάθη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σε μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό σήμερα στο πρώτο μισό της ημέρας και δεδομένου ότι η Αφροδίτη κατασκηνώνει στον τομέα των συνεργασιών σου ίσως δεν πρέπει να βιαστείς ή να στηριχτείς σε κάποιον. Διατήρησε την εντιμότητα και ειλικρίνειά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς σήμερα να περάσεις όμορφα, να αφεθείς σε νέες γνωριμίες και να διασκεδάσεις.

Ιχθείς
Ενώ η αίσθηση της τάξης και της αρμονίας στη ζωή αλλά και τις υποθέσεις σου είναι προτεραιότητά σου, σήμερα ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναστατώνει τις μετακινήσεις και το πρόγραμμά σου. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά και απαιτεί οργάνωση. Τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον ερωτικό σύντροφό σου εδώ και καιρό σήμερα επιδίωξέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές εμπειρίες και περιπέτειες γύρω σου είναι πολλές.

Πηγή : www.tlife.gr