Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (02/01)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Δείξε  εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνεις και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάζουν αρνητικά. Η χρονιά σου ξεκίνησε δυναμικά και πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Μπορείς να συμμετέχεις σε συζητήσεις που προκύπτουν στα εργασιακά και να αποκομίσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Ο σύντροφος σου χρειάζεται πράξεις από πλευρά σου, προκειμένου να σε εμπιστευτεί και να νιώσει ασφαλής. Είσαι  ευαίσθητη και συναισθηματική όμως ο εγωισμός και οι ανασφάλειες σου υπερτερούν κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως  προβλέπονται συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα.

Ταύρος
Οι πληροφορίες που λαμβάνεις  σήμερα είναι πολλές και είναι πολύ εύκολο να χάσεις την ουσία που κρύβεται στις λεπτομέρειες. Οι τάσεις ειλικρίνειας και αντικειμενικότητας στα εργασιακά μπορεί να σε κάνει συμπαθή στους άλλους, όμως καλό θα ήταν να θέσεις  σε εφαρμογή και τη διπλωματία σου. Οι μαγνητικές δυνάμεις έλξης σου, είναι αδύνατον να αφήσουν ασυγκίνητο τον ερωτικό  σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξεχνάς ότι έχεις  πολλούς καλούς φίλους για να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές όψεις φέρνουν έντονα συναισθήματα και τις βαθύτερες ανάγκες σου στην επιφάνεια. Ασχολήσου  επιτέλους σοβαρά μ’ αυτές και μην προσπαθείς  μόνο να περνάς την καθημερινότητα σου. Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες, σου δημιουργούν άγχος. Χαλάρωσε λιγάκι και ξεκαθάρισε τους στόχους σου. Η τόση πολύ οικειότητα στη σχέση με το σύντροφο σου, στερεί τη μαγεία που κακά τα ψέματα είναι απαραίτητη σε μια σχέση. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, η βραδιά σου κυλά πολύ ευχάριστα και δημιουργικά με φίλους.

Καρκίνος
Ο πλανητικός κυβερνήτης των σκέψεων και της επικοινωνίας σου σήμερα, εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Προσαρμόσου στην πραγματικότητα και απόφυγε τον ενθουσιασμό και τις ακρότητες. Αποκατέστησε τις σχέσεις σου με συναδέλφους και παραδειγματίσου απ’ τη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης τους. Το άγχος της καθημερινότητας, των αναγκών και των στόχων σου μην το μεταφέρεις στο σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη η αγκαλιά και η τρυφερότητα που λαμβάνεις  απ’ τα οικογενειακά και οικεία σου πρόσωπα, καλύπτει την ανάγκη σου  για συντροφικότητα.

Λέων
Το πρώτο μισό της ημέρας σε βρίσκει αισιόδοξη και δυναμική όμως το υπόλοιπο με μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σου, σου  ρίχνει λίγο τη διάθεση. Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιθυμείς  στα εργασιακά και να είσαι σίγουρη πως δεν πρόκειται να πέσεις  έξω στους σχεδιασμούς και τους στόχους  σου. Έκφρασε  τα συναισθήματα και  τις ανάγκες σου στο σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η συντροφιά και η συναναστροφή σου  με απαισιόδοξα πρόσωπα, δεν σε  βοηθά.

Παρθένος
Αρκετά θετική προβλέπεται η σημερινή μέρα  για εσένα αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά και να κρίνεις  με ρεαλισμό τις εξελίξεις και τα γεγονότα. Πείσε με επιχειρήματα για τις νέες ιδέες σου στα εργασιακά και όχι με λόγια. Δείξε τις αδυναμίες και τα συναισθήματα σου στο σύντροφο σου παραμερίζοντας για λίγο τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν μόνο με τις προσωπικές σου ανασφάλειες σε απομονώνουν.

Ζυγός
Οι διπλωματικές σου ικανότητες σήμερα σε βγάζουν από πολλά αδιέξοδα κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Δέξου τη βοήθεια και τις απόψεις συνεργατών και να είσαι  σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν να κρίνεις από μια άλλη σκοπιά -πιο θετική-  τα πράγματα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι από το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου βρίσκεται στα ύψη. Νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, χρωματίζουν την καθημερινότητα σου.

Σκορπιός
Καλό θα ήταν πότε πότε να ανοιγόσουν συναισθηματικά, τουλάχιστον σε αγαπημένα σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Και μιας και το έχεις  ανάγκη σήμερα… κάνε το. Κάνε τις διορθωτικές σου κινήσεις στα εργασιακά σχέδια σου, έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για την προώθηση τους. Η συζήτηση που θα κάνεις απόψε με το σύντροφο σου να ξέρεις  ότι θα βελτιώσει κατά πολύ το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και βρες τις πτυχές του εαυτού σου που μέχρι εχθές πιθανά και να  σου  ήταν άγνωστες.

Τοξότης
Έχεις ήδη πολλά δικά σου που σε απασχολούν, γι’ αυτό μη φορτώνεσαι με ευθύνες και προβλήματα άλλων. Με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές εργασιακές σου υποχρεώσεις. Μην περνάς  το σύντροφο σου απόψε από ανάκριση και μην αφήνεις  το μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε ένα φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και βγες να διασκεδάσεις.

Αιγόκερως
Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της μέρας εναλλάσσονται σήμερα από θετικά σε αρνητικά, γι’ αυτό διατήρησε  τις ισορροπίες σου. Κάποια απρόβλεπτα εμπόδια στα εργασιακά πιθανά να σε  φέρουν σε αντιπαράθεση με συναδέλφους. Ρομαντική και γεμάτη πάθος προβλέπεται η βραδιά με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φόρεσε   τις πυτζάμες σου, χουχούλιασε στον καναπέ σου και μια χαρά θα περάσεις συντροφιά με τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Η μέρα σου κρύβει αρκετό παρασκήνιο, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική και προσεκτική σ’ αυτά που ακούς και λες. Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας στα εργασιακά. Μην πηγαίνεις  γυρεύοντας να εκτεθείς. Εκφράσου ελεύθερα απόψε στο σύντροφο σου και εκδήλωσε του όλα αυτά τα όμορφα που νιώθεις  γι’ αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν,  σου  δημιουργούν θετικούς  προβληματισμούς.

Ιχθείς
Επιστράτευσε όλες σου τις δυνατότητες σήμερα και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα διευκολύνει τα σχέδια σου. Ακολούθησε το ένστικτο σου και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις στα εργασιακά. Μη γίνεσαι υπερβολική απέναντι στο σύντροφο σου και μην του υπόσχεσαι  πράγματα που δεν μπορείς  να πραγματοποιήσεις και να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση και ξεφάντωμα.

Πηγή: tlife.gr