Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (23/2)


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια. Έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη και να βάλεις τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σου σε μια τάξη. Εμπιστεύσου την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σε τετράγωνο με το Δία και να είσαι βέβαιη πως θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις σε απασχολούν έντονα και κυρίως αν επιθυμείς ή επιδιώκεις μια επανασύνδεση να είσαι βέβαιη πως επανέρχεται και πραγματοποιείται.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη σήμερα λειτουργεί και σε επηρεάζει θετικά, μιας και φέρνει στη ζωή σου νέους ανθρώπους που εξυπηρετούν τα σχέδια και τους σκοπούς σου. Φρόντισε λοιπόν αυτό το διάστημα να κινηθείς δυναμικά και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις πιθανά να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην κάνεις σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν και φρόντισε να περάσεις όμορφα και ξεκούραστα τη μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, από τα μέσα δικτύωσης προβλέπονται νέες γνωριμίες καθώς δεν λείπει και η διασκέδαση αυτή την περίοδο από τη ζωή σου.

Δίδυμοι
Αν και η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο όχι και τόσο φιλικό για σένα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν φέρνει και τις ευκαιρίες της κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Μπορείς να βρεις λύσεις αν χρησιμοποιήσεις την οξυδέρκεια και τις ιδέες σου έξυπνα και να απαλλαγείς από πολλά βαρίδια. Συγκράτησε λίγο την καταναλωτική σου μανία και μην επιβαρύνεις περισσότερο το πορτοφόλι σου που δεν είναι και στα καλύτερα του. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα και θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αποφεύγοντας τις ακρότητες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος σου δημιουργούν νοσταλγία.

Καρκίνος
Είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Η σημερινή νέα Σελήνη λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για σένα, φέρνοντας στο δρόμο σου ευκαιρίες και λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν. Προτίμησε να διασκεδάσεις, να δεις φίλους και να συναναστραφείς με ευχάριστους ανθρώπους. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε δυναμικές πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, η έντονη κοινωνικοποίηση αυτή την περίοδο στη ζωή σου φέρνει εξαιρετικές γνωριμίες στο δρόμο σου.

Λέων
Προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των συναισθηματικών σου και φέρνει στην επιφάνεια τις όποιες ανασφάλειες και φοβίες σου. Δες το σαν ευκαιρία για να τις αντιμετωπίσεις έτσι ώστε και να απαλλαγείς από αυτές. Δείξε κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου και συγκράτησε τα λόγια σου που έχουν την τάση να προκαλούν πόνο. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενες συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Παρθένος
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο απέναντί σου ακριβώς ζώδιο σε κάνει ευάλωτη και υπερευαίσθητη για αυτό και μικρές απογοητεύσεις από κοντινά σου πρόσωπα αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Ένας νέος κύκλος προμηνύεται για την επαγγελματική σου ζωή, καθώς νέες συνεργασίες και προτάσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σου. Θέσε νέες βάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως μη βιαστείς να δώσεις όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές εμπειρίες και πρόσωπα κάνουν την επανεμφάνισή τους στη ζωή σου.

Ζυγός
Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς μιας και ξεκινά μια περίοδος εξαντλητική για εσένα. Η νέα Σελήνη φέρνει ανακατατάξεις στα επαγγελματικά και αύξηση των καθηκόντων και υποχρεώσεών σου, οι οποίες βέβαια θα κριθούν υπέρ σου. Μια μικρή απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα ανανέωνε το κλίμα στη σχέση σας και θα σας έφερνε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει πιθανότητα να έρθεις σε δίλημμα ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν. Φρόντισε να κάνεις σωστές επιλογές χωρίς ενθουσιασμούς και υπερευαισθησίες.

Σκορπιός
Έρωτα και πάθος φέρνει η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων για σένα. Αν και τα συναισθήματά σου είναι λίγο μπερδεμένα μπορείς να περάσεις σήμερα όμορφα, να ξεκουραστείς, να δεις φίλους από τα παλιά και να απολαύσεις τη μέρα σου. Επαγγελματικές έγνοιες άσε τες για αργότερα και προσπάθησε να τις αποβάλλεις από το μυαλό σου. Πρόσθεσε το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οργάνωσέ του μια έκπληξη και απελευθέρωσε την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Διώξε το άγχος από πάνω σου που έχει γίνει δεύτερη φύση σου το τελευταίο διάστημα και απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Έχεις ανάγκη από πνευματική ξεκούραση έτσι ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη βδομάδα που έρχεται στα εργασιακά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου και ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Εσύ που είσαι μόνη, η έμφυτη κοινωνικότητά σου φέρνει και νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Το διάστημα αλλά και η σημερινή μέρα με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις, να πάρεις αποφάσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Μια συναισθηματική ανασφάλεια βέβαια φρόντισε να τη διαχειριστείς σωστά και να αποφύγεις λόγια και προστριβές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν σε προβληματίζει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάποιες συμπεριφορές του δεν σε ικανοποιούν, είναι προτιμότερο να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του διατηρώντας φυσικά τους τόνους χαμηλούς. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και τον απόλυτο έρωτα.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη βοηθά στο να βρεις τις λύσεις στα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται να λάβεις έξτρα χρήματα ή να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε κάθε περίπτωση μόνο θετικά λειτουργεί το νέο φεγγάρι. Πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αναβιώνεις καταστάσεις του παρελθόντος κι αυτό σου δημιουργεί μελαγχολία. Προτίμησε σήμερα να διασκεδάσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο.

Ιχθείς
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο κάνοντάς σε πρωταγωνίστρια αυτό το διάστημα. Μπορείς να δράσεις με μεγαλύτερη ευκολία και να κατακτήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Κάποιες αποκαλύψεις σήμερα που σχετίζονται με φίλους πιθανά να σε απογοητεύσουν για λίγο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να γίνει ιδανική αρκεί να βάλεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες αυξάνονται, μιας και η λάμψη του φεγγαριού σε κάνει ακαταμάχητη.

Πηγή: tlife.gr