Η MUSKITA Aluminium Industries ανοίγει το μπλε δρόμο της περιβαλλοντικής συνείδησης


Η MUSKITA Aluminium Industries ανακοίνωσε σήμερα την μετονομασία της εκστρατείας Going Green, μια καμπάνια που ξεκίνησε από κοινού με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ σε Go Blue!  Η εκστρατεία Go Blue αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του θεσμού σε μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική προσέγγιση που συγκεντρώνει όλες τις πρωτοβουλίες της MUSKITA κάτω από μια ισχυρή ομπρέλα για να μεγιστοποιήσει την δράση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την ανακύκλωση και το περιβάλλον. 

Το Go Blue by MUSKITA εμπνέυστηκε απο το μπλέ της θάλασσας η οποία περιβάλλει το νησί μας και το γαλάζιο του ουρανού της. Οι ωκεανοί καλύπτουν περισσότερο από τα δύο τρίτα της επιφάνειας της γης αποτελώντας ζωτικό στοιχείο για τον πλανήτη μας. Όχι μόνο απαρτίζουν την κύρια πηγή τροφής, αλλά ρυθμίζουν επίσης το κλίμα και παράγουν το μεγαλύτερο μέρος του οξυγόνου. Βασικός στόχος της εκστρατείας Go Blue by MUSKITA είναι η ευαισθητοποίηση κάθε γενιάς για την ελαχιστοποίηση του οικολογικού αντίκτυπου και την παρότρυνσή τους να αναλάβουν δράση για την προστασία του περιβάλλοντος.  

Η επίσημη έναρξη του Go Blue by MUSKITA θα πραγματοποιηθεί στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 21-22.03.2020.  Η MUSKITA θα διοργανώσει μια ψηφιακή και κοινωνική εκστρατεία ενημέρωσης μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού. Καλούμε όλους τους συμμετέχοντες του Μαραθώνιου να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία τους σε Facebook ή Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #GoBluebyMUSKITA και κάνοντας tag την εταιρεία. Για κάθε φωτογραφία η MUSKITA θα προσφέρει €1.00 στον φιλανθρωπικό οργανισμό περιβάλλοντος Let’s Make Cyprus Green. Μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη θα είναι επίσης τοποθετημένη στο περίπτερο της εταιρίας στον Μαραθώνιο Λεμεσού, όπου όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται με το συγκεκριμένο hashtag θα εμφανίζονται αυτόματα.  

Ο αφιλοκερδής, μη κυβερνητικός οργανισμός Let’s Make Cyprus Green έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργούνται στον πλανήτη από την υπερβολική χρήση πλαστικού και την δημιουργία αποβλήτων, με στόχο την ενθάρρυνση και την υιοθέτηση φιλικού προς το περιβάλλον και υπεύθυνου τρόπου ζωής.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της MUSKITA και η εκστρατεία Go Blue αποτελεί ευκαιρία δράσης και ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, συνεισφέροντας έμπρακτα στην Λεμεσό, στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία σε ευρύτερη κλίμακα.