Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (10/5)

Κριός
Η Σελήνη από τον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια υποχρεώσεις, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με άλλους. Ταυτόχρονα, τραβάς την προσοχή του περιβάλλοντός σου γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες για να μην δώσεις λαβές για σχόλια. Από αύριο άλλωστε ο Ερμής θα σε βοηθήσει να μιλάς ανοιχτά για όσα θες.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι πιο ευχάριστη για εσένα σε σχέση με τις προηγούμενες, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο που βιώνεις ανατροπές λόγω του Ουρανού και του Κρόνου. Ταυτόχρονα, ανυπομονείς να νιώσεις ξανά ελεύθερος από όλη αυτή την κατάσταση, το σίγουρο είναι πως θα σου δοθούν λόγοι για να χαμογελάσεις, ακόμη και στα δύσκολα.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που στρέφει το μυαλό σου σε πιο υπαρξιακές αναζητήσεις, για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Επιπλέον, κάνεις μυστικές κινήσεις που μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες, ενώ η διαίσθησή σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Καρκίνος
Η Σελήνη απέναντί σου σήμερα σε κάνει να σκέφτεσαι γενικότερα τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι στη ζωή σου. Παράλληλα όμως παίζονται παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις σου με τους άλλους για το ποιος τελικά έχει το πάνω χέρι. Μάλιστα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη πιθανώς να φέρει κάποιες κόντρες και λόγια θυμού…

Λέων
Μια αρκετά καλή ημέρα για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, έτσι μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, βάζοντας σε τάξη συρτάρια του σπιτιού αλλά και του… μυαλού.

Παρθένος
Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σου ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Παράλληλα όμως μπορείς να συζητήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν.

Ζυγός
Μια αρκετά καλή ημέρα είναι η σημερινή για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα όμως μπορείς να ζητήσεις και κάποιου είδους βοήθεια από τους οικείους σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί.

Σκορπιός
Σημαντικές ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον υπάρχουν στην ατζέντα της σημερινής ημέρας. Κάνεις λοιπόν σημαντικές κινήσεις, βρίσκεις πρόσωπα που σε βοηθούν να βρεις διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σου.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις υποθέσεις κυρίως πρακτικής φύσεως. Ταυτόχρονα μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα όμως, μην αμελείς να μένεις πιστός στο πρόγραμμά σου, καθώς απρόβλεπτα γεγονότα ανατρέπουν τον αρχικό σχεδιασμό και εσύ… τεμπελιάζεις!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο δείχνει πως θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείς την παρούσα κατάσταση για να κάνεις σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη. Παρόλα αυτά ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε ακρότητες με την δύσκολη όψη Ερμή-Άρη, ωστόσο έχεις δικούς σου ανθρώπους που σε προσγειώνουν.

Υδροχόος
Είσαι αρκετά εσωστρεφής και σήμερα, προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Βέβαια, δεν είναι λίγοι οι Υδροχόοι εκείνοι που πιθανώς να παρασυρθούν από τον θυμό τους και να πουν λόγια που… πληγώνουν τους οικείους τους. Παρόλα αυτά έχεις δικούς σου ανθρώπους που μοιράζεσαι τα βάρη, με κάποιο τρόπο.

Ιχθείς
Θέλεις να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να μιλήσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και για να προωθήσεις τους στόχους σου. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αφού πλέον είσαι σε μια φάση που αναζητάς κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Πηγή : like.philenews.com