Με αυτή την διατροφή η Jessica Alba διατηρεί το εντυπωσιακό σώμα της

Η Jessica Alba έχει εντυπωσιακό σώμα, έχει όμορφες καμπύλες και φαίνεται πόσο προσέχει και θέλει να παραμένει σε φόρμα. Το μυστικό της εκτός από την γυμναστική που ακολουθεί 3 φορές την εβδομάδα, βρίσκεται και στη διατροφή που κάνει και μάλιστα χωρίς ακραίες θυσίες ή να λιμοκτονεί.

Πρόκειται για τη δίαιτα Fab Four που σχεδιάστηκε από τη διατροφολόγο της Kelly Leveque, συγγραφέα του βιβλίου «Body Love: Live in Balance, Weigh What You Want, and Free Yourself from Food Drama Forever».

Οι κανόνες της συγκεκριμένης δίαιτας είναι αρκετά απλές: Μπορεί κανείς να καταναλώσει τα πάντα αρκεί το γεύμα να περιέχει μια ισορροπία τεσσάρων τύπων τροφίμων: πρωτεΐνες, λίπη, φυτικές ίνες και λαχανικά.

Το θεμέλιο αυτής της μεθόδου είναι ότι τα Fab Four είναι στοιχεία που επιμηκύνουν την καμπύλη του σακχάρου στο αίμα σας και ως εκ τούτου μειώνουν αυτήν την επείγουσα αίσθηση πείνας που προκαλεί άγχος και ωθεί σε κατανάλωση φαγητού οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Η ισορροπία της συγκεκριμένης μεθόδου διατροφής προσφέρει επίσης θρεπτική και ορμονική ισορροπία για να βοηθήσει το σώμα να παραμείνει υγιές.

Όταν η σύμβουλος υγείας και ευεξίας πολλών διασημοτήτων Kelly εξέτασε την τυπική καθημερινή διατροφή της Jessica, ανακάλυψε ότι η ηθοποιός μερικές φορές παρέλειπε το πρωινό και είχε αποβάλει τελείως από τη διατροφή της τη ζάχαρη, με αποτέλεσμα να ζητάει ο οργανισμός της υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι, η διατροφολόγος της συνέστησε να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλούσιο smoothie φτιαγμένο από λαχανικά, μπανάνα, σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου και βούτυρο αμυγδάλου.

Πηγή : like.philenews.com