Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/12)Η συνάντηση Άρη – Χείρωνα μπορεί να μας κάνει να μελαγχολήσουμε για όσα μας πόνεσαν και δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε αλλά και να αναγνωρίσουμε πως αν θέλουμε να βγούμε στο φως θα πρέπει να διανύσουμε τη σκοτεινή απόσταση που μας χωρίζει από αυτό…

ΚΡΙΟΣ
Σε μια κοινωνική συναναστροφή θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζεις ίσως πολύ καλά αλλά κινείστε στους ίδιους χώρους και θα σου δώσει κάποιες πολύτιμες συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις θα δεις την επαγγελματική σου πορεία να εξελίσσεται πολύ θετικά! Αν είσαι single, η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει άκρως γοητευτική γεγονός που εντείνεις και εσύ με την ιδιαιτέρως προσεγμένη εμφάνισή σου. Αν είσαι σε σχέση, ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση να στηρίξεις το σύντροφό σου σε ένα οικογενειακό του θέμα εκείνος προτιμά να μην το συζητήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και διακρίνεις τις ευκαιρίες που εμφανίζονται με μεγάλη άνεση. Μπορείς να συζητήσεις τις ευκαιρίες αυτές με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και να κάνεις την αρχή σε μια πολύ καλή συνεργασία. Αν είσαι single, νιώθεις λίγο περίεργα σε σχέση με το πως πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να είναι μια σχέση και πως το βλέπουν οι άλλοι που δεν καταλαβαίνουν τον απαράβατο κανόνα της αποκλειστικότητας. Αν είσαι σε σχέση, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και αυτό μπορεί να γίνει αιτία μιας μικρής έντασης αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθεις να είσαι στο δικό σου κόσμο και όσο κι αν προσπαθείς να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που είναι γύρω σου είναι σαν να μιλάτε άλλη γλώσσα. Καλύτερα σήμερα να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην σου λένε την αλήθεια. Αν είσαι single, δεν έχεις διάθεση να βγεις σήμερα όσο να βρεθείς κοντά σε ένα πρόσωπο που χρειάζεται τη στήριξή σου και με τα λόγια σου να τον κάνεις να ξεχάσει κάθε πικρή στιγμή του παρελθόντος. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου έχει άγχος για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και σε συμβουλεύει σωστά αλλά εσύ δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου σήμερα με αυτά και έτσι προκύπτει η διαφωνία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σου είναι κάπως πεσμένη σήμερα και μπορεί να γίνεις εριστική αν κάποιος προσπαθήσει να σε πιέσει για ένα δικό του θέμα που όμως είχες υποσχεθεί να τον βοηθήσεις. Αν είσαι single, σε απασχολεί περισσότερο η επαγγελματική σου εξέλιξη και λιγότερο η προσωπική σου ζωή αλλά αυτές τις γιορτινές μέρες δεν θα έπρεπε να κλείνεσαι μέσα. Αν είσαι σε σχέση, αναρωτιέσαι αν ο δεσμός σου σε καλύπτει πραγματικά και πως θα μπορούσες να κάνεις το σύντροφό σου να ενδιαφερθεί περισσότερο για σένα.

ΛΕΩΝ
Πολλές μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές έχει η σημερινή ημέρα. Θα έχεις μια εμπιστευτική συζήτηση με ένα συνάδελφό σου για μια μη ανακοινώσιμη ακόμη συνεργασία αλλά δυστυχώς θα διαρρεύσει και θα σε βρεθείς σε δύσκολη θέση. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σου περίγυρο θέλει όσο τίποτε να σε πλησιάσει αλλά εσύ δεν είσαι ιδιαίτερα θετική. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου έχει μια διαφωνία με ένα πρόσωπο της οικογένειάς του και εσύ προσπαθείς να τα συμβιβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα αποδεικνύεται πιο πολύπλοκη από όσο νόμιζες ενώ απρόβλεπτα έξοδα σε αναστατώνουν. Όχι ότι δεν το είχες στο πρόγραμμα να ξοδέψεις αλλά δεν τα είχες υπολογίσει σωστά και τώρα κάνεις αναπροσαρμογή. Αν είσαι single, δεν είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς για κανέναν έστω και αν αυτό σημαίνει την απομάκρυνση ενός προσώπου που σε ενδιέφερε. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει την οικονομική σου διαχείριση αλλά είναι πρόθυμος να σε ενισχύσει, οπότε κανένα πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο οι συναντήσεις με φίλους και γνωστούς σου δίνουν χαρά αλλά δεν είσαι σίγουρη πως μπορείς να τους ακολουθήσεις σε μια έξοδό τους γιατί έχεις οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν. Αν είσαι single, απολαμβάνεις το να αρέσεις και το επιδιώκεις μάλιστα αλλά για να σε συγκινήσει ένα πρόσωπο θα πρέπει να σε πλησιάσει με ευγένεια και ηρεμία και αυτό δεν είναι εύκολο να το βρεις. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σου τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του σπιτιού αρκεί το χρόνο που θα κερδίσεις να τον αφιερώσεις σε κείνον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι έτοιμη να παραδεχτείς τα λάθη που έχεις κάνει απέναντι σε ένα συνεργάτη σου και είσαι πρόθυμη να τα διορθώσεις αρκεί αυτό να μη φανεί σαν υποχώρηση και θιχτεί ο εγωισμός σου (που είναι και αρκετός). Αν είσαι single, σε γοητεύει ένα πρόσωπο που δεν δείχνει να συγκινείται από τη γοητεία σου αλλά θα πρέπει να το σκεφτείς δυο φορές πριν τον διεκδικήσεις αφού στο τέλος αυτή που θα πονέσει θα είσαι εσύ. Αν είσαι σε σχέση, ο αγαπημένος σου έχει παράπονα γιατί ενώ του υπόσχεσαι διάφορα στο τέλος δεν μπορείς να κρατήσεις καμιά σου υπόσχεση και νιώθει πως δεν τον υπολογίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Δία στο δικό σου ζώδιο νιώθεις έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά με σταθερά βήματα προς τα εμπρός και μάλιστα αυτήν τη φορά χωρίς όρια. Υπάρχουν ωστόσο όρια και αυτά είναι οικονομικά επομένως καλά θα κάνεις να λάβεις υπόψη σου και αυτόν τον παράγοντα. Αν είσαι single, υπάρχει ένα πρόσωπο που ενώ δείχνει ενδιαφέρον δεν προχωρά σε κάτι περισσότερο γιατί έχει σοβαρές δεσμεύσεις και καλά θα κάνεις να το σεβαστείς. Αν είσαι σε σχέση, δεν υπάρχει κάτι που να ταράζει την κοινή σας ζωή εκτός ίσως από ένα οικονομικό θέμα του συντρόφου σου που αρνείται να συζητήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα είναι κάπως περίεργη σήμερα ενώ και εσύ δεν πας πίσω. Προσπαθείς να ανακαλύψεις κάτι σε μια επαγγελματική πρόταση που δέχθηκες ώστε να την απορρίψεις. Ενώ θέλεις να το κάνεις κάτι μέσα σου ψιθυρίζει ότι θα είναι αποτυχία και κάνεις πίσω. Αν είσαι single, θα έχεις μια πρόταση για να παραβρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση και καλά θα κάνεις να τη δεχθείς γιατί θα γνωρίσεις σημαντικά και ενδιαφέροντα άτομα. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου έχει κάποιες υποχρεώσεις με συγγενικά του πρόσωπα και εσύ μένεις μέσα να παραπονιέσαι. Σκέφτηκες να τον συνοδέψεις και να τους γνωρίσεις κιόλας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξαφνικές αλλαγές έχει η σημερινή ημέρα και κάπως θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να καλύψεις τα κενά που δημιουργούνται στο πρόγραμμά σου. Ένας στενός φίλος έχει τη διάθεση και τα μέσα να σε στηρίξει σε κάτι δικό σου επαγγελματικά αλλά προς το παρόν και μόνο που το σκέφτεσαι κουράζεσαι. Αν είσαι single, το τελευταίο διάστημα έχεις τις κλειστές σου και συνεχώς αρνείσαι τις προσκλήσεις των φίλων σου όμως έτσι κινδυνεύεις να χάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε την εσωστρέφεια που σε έχει κυριεύσει εδώ και αρκετό καιρό και κάνει το σύντροφό σου να αισθάνεται αποξενωμένος από σένα. Αν δεν του εξηγήσεις πώς θα μπορέσει να σε πλησιάσει; Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Προγραμματίζεις ήδη τις επαγγελματικές κινήσεις που έχεις σκοπό να κάνεις μετά τις γιορτές και αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα αφού είσαι ελεύθερη να απολαύσεις αυτές τις μέρες! Το μυαλό σου γενικά στρέφεται γύρω από την εξέλιξη των επαγγελματικών σου και έχεις πολλές ιδέες που όμως θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς πριν τις κοινοποιήσεις. Αν είσαι single, πολλές οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά το διάστημα αυτό προσέχεις πολύ περισσότερο κάποιον που μιλάς μαζί του για τα επαγγελματικά σου σχέδια παρά εκείνον που σε κοιτάει και λιώνει. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θέλει να σε βλέπει περισσότερο και προσπαθεί να φτιάξει το πρόγραμμά του έτσι που να ταιριάζει με το δικό σου και η σκέψη του αυτή σε ενθουσιάζει!