Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει στα social media με την Νάνσυ Αντωνίου!


Τον τελευταίο καιρό οι φήμες και τα δημοσιεύματα θέλουν τον παρουσιαστή του ANT1 να είναι και πάλι ερωτευμένος, με την συνεργάτιδα του Νάνσυ Αντωνίου

Μία όμορφη χρονιά φαίνεται πως αποτέλεσε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2018, καθώς τόσο η προσωπική του ζωή, όσο και η επαγγελματική βρίσκονται σε μια πολύ καλή φάση. Ο γνωστός παρουσιαστής για ακόμη μία φορά κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού αφού η εκπομπή του «The 2night show» πάει από το καλό στο καλύτερο. Βέβαια παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Γρηγόρης, βρίσκει πάντα χρόνο για να περνάει καλά με τα πρόσωπα που αγαπάει.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες και τα δημοσιεύματα θέλουν τον παρουσιαστή του ANT1 να είναι και πάλι ερωτευμένος, με την συνεργάτιδα του Νάνσυ Αντωνίου, αφού οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν. Αυτό βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά, μιας και οι δύο δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν για τα προσωπικά τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι λάτρης των social media και συχνά – πυκνά μοιράζεται φωτογραφίες με τους θαυμαστές του από την καθημερινότητα του. Σήμερα έκανε την έκπληξη και κοινοποίησε μία φωτογραφία με την Νάνσυ να είναι καθισμένοι σε δύο «Rock» καρέκλες και να εύχονται «Χρόνια Πολλά»!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει στα social media με την Νάνσυ Αντωνίου!

Πηγή : tlife.gr